MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 13, 2012

2012 tahun terakhir nak holiday?

bole caya ke?hehe..amrul dah sound lepas ni xyah booking flight ticket lagi dah...tahun ni last jalan2 dah...tetiba cam sedey ala...abes kalau tak g oliday apa menda nak buat??

tengah2 cam sedey2 tu tetiba baru tersedar..eh tahun depan 2013, damia dah 5 tahun lah! dah start sekolah! memang bagus la kena stop holiday anak dah sekolah kan..lepas ni aku plak merasa mcm mana orang lain rasa...kalau nak oliday tunggu time cuti sekolah je...

damia dah nk masuk 5 tahun..kalau nak bagi adik kat dia pon memang boleh sangat dah kan..tapi.........

haih damia..kejap nye tahun depan nak sekolah dah..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

big girl da mia
wat ever mia!!

eB ezrin said... [Reply to comment]

ooo kiranyer cuti2 berisi la yer? :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Besar dah Damia..

Takpe, kalau tak bercuti kita isi perut untuk bagi ada isi..heheee


**Klik HB kat atas tu** heee

fazilzura said... [Reply to comment]

waakakakakaka... haah jgk kan ..
aku thn ni dh start beb .. akil kan dh school .. kalau nk ponteng pun kene kasi surat huhuhuhu ..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

airel dah start skul...
tp skul thn nih xpelah nak main2 lagik...
masuk thn dpn dah 5 thn, dah kiranya pra skolah kan???
xlehla nak ponteng2... huhu

anis said... [Reply to comment]

tahun untuk simpan wang

- dieyana - said... [Reply to comment]

ha, elok la tu nana, rehat2 dulu, betul kata amrul tu....nk holiday, g dekat2 aje...;-)

Alycia said... [Reply to comment]

ehhh, nk kasi adik.. jom2 kita pakat same2.. hehe

Mummy Princess said... [Reply to comment]

Last year anak mummy 6thn pun mummy still bwk gi holiday lgk, tp kena bagi surat ler....Thn ni dah standard 1, so time cuti sek jer dpt gi holiday....

shera haifa said... [Reply to comment]

kejap je masa berlalu.. pejam celik dh nak msuk 5 tahun kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...