MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 30, 2012

alhamdulillah..rezeki bersama menang RM100 voucher kenny rogers

yeay!! suke hehhe....cayalah deah..tak sia2 mengarang ayat untuk menjoinkan diri dalam contest my red experience on roasters healthy eating day..aritu kan..aku ada terperasan contest ni..& memang kebetulan ktorg plan nak  g makan masa promo red ni...aku inform deah..nanti kita join contest ni..

kitaorang masukkan 4 penyertaan..nama aku, nana, deah & falsya...tukang karang ayat di serahkan kepada deah yang bijaksana...aku plak tukang upload 4 keping gambar & caption kat FB kenny rogers...falsya & nana tukang tadah muka...hahaha..contest ni xde vote2..100% daripada pihak juri.

tak caya je..menang hahaha....sebab nengok peserta lain gempak2 ada yang ala2 berpantun seme..pastu orang lain seme ayat panjang2...ayat ktorg ni ringkas jek....simple2 pon berjaya menambat ati para juri..

tahniah juga buat nea flerida..
ni lah ayat yang bernilai RM100 ditambah dengan expression falsya...memang nampak sangat kena dengan ayat tu hehee
tak sia2 ktorg g makan aritu..kira balik modal la..hehe..eh aritu total makan baru RM50 lebey je..
korang..sila set time kita g makan KR dengan voucher RM100 itu hahaha,,,

kemenangan ke-4 utk 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...