MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 19, 2012

batch ke-3 & ke-4

alhamdulillah...kerepek ngaku sangat2 laku..minggu sudah dah bli 2 kotak 10kg..tak cukup semalam g la carefour carik stok baru..sekali abes dah.....alamak..orang oder ramai ni...seb baik la nengok kat tesco ada stok & promo juga...balik keje semalam siap2 isi krepek yg dah siap goreng malam nye plak g tesco ngand eah & falsya carik 2 kotak lagi buah ngaku ni...

masyallah..aku tak tau la berapa ramai orang cina yg dok usha aku semacam je..hahah sampai ada sorang nenek tu siap teleng2 kepala nengok aku angkat 2 kotak..siap bisik2 kat anak dia sambil tunjuk2 kt aku....aku nampak dia mcm nak kata sesuatu..tapi aku senyum je...kasi senyuman yg paling maneh kat aunty tu hahahah...

pada sesiapa yg dah bayar arini ari last aku pos krepek ni kat korang..esok aku cuti..& pada sesiapa yang dah oder nak datang amek, sila datang amek selepas cuti raya cina...

 hambek 20kg..pengsan nk kopek kulit hahaa

siap bawa bodigad...mcm nak bli jongkong emas 20kilo je hahahaa


  pada sape2 yang tak tau camane rupa pokok ngaku ni, ni aku google..cam gini la dia nye pokok




Published with Blogger-droid v2.0.2

15 ribu orang memberikan idea bernas:

.::Lynn::. said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
.::Lynn::. said... [Reply to comment]

lain kali ko suruh dhia angkat.. muka dia ada sikit2 mcm cina, macam jepun pun ada jugak...

nana, aku tabik spring sekali kat ko... rajin gile carik duit...

Cik Bambam said... [Reply to comment]

x sabar nk mkn kerepek ngaku kita yg dibuat oleh kak nana dgn penuh kasih syg.. muahahahhahaha..

Falsya said... [Reply to comment]

ya ALLAH..nape muke aku mcm scary je nie..ke nak kene gie jmp ustaz balik nieh..muahahahaha..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

rajin cari duit ye Nana.. semoga berjaya k..

amiey lee said... [Reply to comment]

alhamdulillah..ni namanya usaha escalator kejayaan.. chaiyookk nana..

heee aku pun dh jadi tokey rempeyek ni.. ari ni terpaksa drive nak hangkut 43 balang suma.. fengsannn

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhhh!! masyukkk :)

Tahniah ye :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

cayalah nko nana..
mmg layak nko di gelar duta ngaku pun..
akupun teruja mau carik ngaku gak ni,
mlm td gi giant ktrg,
tp hampeeeehhhhh... tadoppp pun situ jual!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

cayalah nko nana..
mmg layak nko di gelar duta ngaku pun..
akupun teruja mau carik ngaku gak ni,
mlm td gi giant ktrg,
tp hampeeeehhhhh... tadoppp pun situ jual!

mama tisya said... [Reply to comment]

jenuh berkilo2 mau kopek buah ngaku...hehehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..banyak tu borong..ingat nak try weekend nie..harap2 jadi la..lama dah tengok jer..tangguh jer..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

wah...tokeh kerepek
rezeki tu nana

~ana~ said... [Reply to comment]

salute dgn nana..rajin cr duit lebih...moga rezeki makin murah lepas ni..aminnnn...

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
Hahahah ko jgn xtau
Aritu diah bli ngaku ni kt k4
Ada aunty cina ni ckp cina ngan deah hahahah
Dia ingt diah ni cina
Ala...aku mmg suka wei cr duit lebih
Dpt la bli brg yg aku nak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
Hahahaha
Mmg penuh dg kasih sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...