MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 9, 2012

cek nuffnang dah sampai

aik heran plak xde pon dapat email dari nuff ke apa...tetiba tros dapat cek bese dapat email payment advise kan?dah lama dah ni cash masa hujung bulan 11 ritu, hujung bulan 12 pon ada cashkan tu mesti bulan 2 nanti baru dapat tu....


rabu ni masuk la duit ni jadi la RM56.71 bole wat beli kasut baru hehe..cam dah bosan jek pakai kasut itam ni..aku memang saje tak tutup amount cek ni..hehe..selama aku publish cek2 nuffnang yg dapat mmg seme tak tutup amount bukan nk berlagak ke apa..sebab nanti mesti orang tanya berapa ringgit?jenuh plak nak jawab kan hahaha....lagipon tak ada yg privacy nye pon nak sorok2



 


Published with Blogger-droid v2.0.2

21 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak aci awat kita punyer tak dapat pun, dah cash out 26hb ari tu...

lia said... [Reply to comment]

ha3 nuff lupa aku ni... aku xdpt g he3

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuuhu aku tak cashout2 pun amount tak cukup heeeee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu pun dah cash out hari tu..dok tunggu2 gak email, takde pun..harap2 dapat la cek gak tak lama lagi..

emm...dok tunggu BE nie...lama dah takde BE.. :-(

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

a'aa samalah.. sy pun bln 12 aritu terus dpt cek.. xda dpt emel pun...

Jaa said... [Reply to comment]

bestnyer.. bila la saya plak..hehe..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

tak oernah cash out lagi..ngan=h tunggu cukupkan amount

watyz said... [Reply to comment]

alhamdulillah...rezeki... :)

fieda said... [Reply to comment]

bila my turn ni nk merasa gak...huuu..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

chaiyok2....best nyer dah cashout...sy dah leh cash out, tp nk tunggu dia byk sikit...hehe...

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
anje cash bln 11 gak ke
ni bulan 11 aritu cashkan

Nana said... [Reply to comment]

@lia
lama skit la kali ni
bese cepat je sbulan dah dpt

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe simpan dulu
kasi beranak2

Nana said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN
aik bln 12 dah dpt?awlnye ni bln 11 cashkan ni

Nana said... [Reply to comment]

@Jaa
hehe usaha lagi ek

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
hehe saba...nanti turn awk plak ek

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
jadi la dr xde kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
insyallah ada nanti tu :)

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
hehe sy skang mls nk kumpul ckp je 50 nk cash kan je

mama rifQy said... [Reply to comment]

woww nana!!! selalu cash out.untung nana ni..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

aaa...kenapa xboleh nak view gambar~ hahaha...total amount sy skang ni ade Rm 6.02 sen...bertahun lagi tu nk tggu penuh, haha..ooo, kira nt klw kite nak cash out, dia akan hantar cek ke kita lah ye? baru ku faham, Thanx akak ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...