MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 30, 2012

chinese new year @ pavvilion

aktiviti terakhir masa cuti raya cina...bese lah ktorg cuti2 mana lekat kat rumah..sian kura2 aku 3 ekor kt umah terabai..haha..tu pasal kadang2 aku selalu anta kura2 aku tu kat umah nenek angkat dia..hehehe..bese lah ktorg kan..bekpes mesti makan luar nye aku mana ada masak2 nye....pagi2 dah kuar..g bekpes roti canai sedap kt pasar keramat...sesambil makan roti canai bli tiket wayang online..ceh skang beronline saje..jimat masa & tenaga

lama gile kot tak datang pavy ni....xde tujuan lah aku klw nak datang sini..bese dtg pavy hanyalah nak nengok wayang...heee tempat soping orang2 kaya kan..kita xkaya..kayap ada lah hehe...disebabkan kami laki bini mempunyai sifat sedikit jimat cermat, kami mcm biasa telah memarking kete kat wisma cosway, berdepan ngan pavy..sebab parking sana RM3.50 sangatlah murah kalau nak dibandingkan dengan parking yang dah tentu berharga RM7 keatas..wahahah..berkira gile kan?bese lah..RM4 tu bole wat bli jco 2 bijik hahaha....

sebut pasal jco..dah alang2 sampai pavy ini adalah satu kemetsian juga..wajib bli jco kt mai sini..sebab klw kt kl ni sunway & pavy jek ada jco...aalahai..donut choco loco dia..cair di mulut..lembut gigi dari lidah donutnye...tersangat2 sedap

aku mmg banyak amek gmbr deco2 cny ni sebab nak join contest hehe
sama besar dah kan aku ngan bear tu?hahaha klw amrul duk situ dah mcm geng wahahha...ish xbaik nye hahah
coach disebelah kiri saya...hanya mampu memandang heheee
donut idaman kalbu
3 jek..xleh banyak2 kang kencing manes

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

dlu2 nk jejak pavi gerun tp skarang ari2 jejak..dh kata opis dkt bangat ngan pavi..tp tu la tmpt org kayo2 kn...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

setuju..saya kalau pegi pavilion.. jejalan cuci2 mata jek.. buat2 mcm orang kaya jugak.. hahaha.. yo..o..o jek..

ada ambik gambar dengan bear2 beso tuh.. ada dari Malaysia.. tapi malam la gi nya..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue tak penah makan J co ni...kalo big apple penah la...metsi best kan..sue pon aritu 1 st time jaa masuk PAVI siap baca bismillah langkah kaki kanan ...kakakakka...member sue kata..."GILO...."

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh sygg ngko banyak2.. tension aku bos aku duk canag pavi punya deco cny cntik..akhirnye aku dh tgk tnpa ke sana hahahahaha

~ana~ said... [Reply to comment]

waaa...sedap nya jco donut..lama sungguh x mkn...

mrs.ecam said... [Reply to comment]

adui terliur...terliur...huhuhuhuhu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahaha jejak saje xpe mmg mampu
Nk bli yg xmampu tu hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hahahah sy g sini semata nk tgk wyg je biasanaya

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Haha so far kita g pavy xpernah pon terdetik
Teringin nk soping hahaha
Sebab tau mmg xmampu
Hanya mampu memandang heheh
Jco sdap gile tau

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahahha mmg cantik sgt
Dh mcm kt hongkong hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
Sama la lama gile xmkn
Sedap kan

Nana said... [Reply to comment]

@mrs.ecam
Hehey cer terjah cer terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...