MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 4, 2012

dah lama tak mandi laut...

serius aku dah lama kot xmandi laut..bese klw g laut aku duduk kt darat je amrul yg mandi & jaga mia..malas la nk tukar2 baju seme...ntah tetiba aritu cam tingin lak nak rendam2 dalam air laut.

dah puas melepak kt apartment makcik deah, sempat la gak tido barang sejam, dah petang tu damia ajak mandi kolam..sebenarnya dari mula2 sampai lagi dia ajak mandi kolam..naik bernanah telinga aku ni dengar dia merengek nak mandi kolam...dah tu tengah2 panas kan..kena la tunggu petang2 skit tunggu ari redop baru leh mandi kolam .

tengah2 siok layan mia mandi kolam tu deah ajak amek gambau kat pantai...sungguh dedikasi photog seumur idop aku ni mcm short dia amek..aku mcm bese keje tadah muka je haha...deah kan keje dia mmg suka amek gambar orang..sebab dia je terer amek2 gmbr...ktorg ni mcm bese terer tadah muka..bak kata falsya, elergik kamera wahaha....

tengah2 mandi laut tu kan..tetiba tingat kat amrul..kan bez kalau amrul ada...sebab dia lah org paling suka mandi2 laut ni..haih..xpela..xdapat spent time ngan dia time public oliday gefren kan ada...ok la mls nk cite..layan la gambar2 tepi laut ni ngan bertudung indon nye hahaha...xkan nak pakai shawl cantik2 mandi laut kan..over plak orang kata kang...si nana kata aku mcm mak2 pakai tudung indon ni..eleh dah mmg aku mak orang pon kan?hehe..

turun swiming pool terus tejun
pehtu kelaut...
splash! splash!
hepi2 je kan..
hehe lawak arr gmbr ni ombak rindu membadai
peace!
sgt suka gmbr ni....sgt natural gelak tak buat2 hahaha..
dah abes mandi laut sambung plak mandi kolam tu kiri tu makcik deah, nama manja nye bonda & fikri

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nana bestnyer mia di ajak ergambo ni..alahai...bila la turn sue nak dapat macam mia ni...mmmm..kikikikiki...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku tingin giler nak amik gmbo mcm ko dgn mia
ahaha.
tggu jerlah ara dah pandai possing dgn aku kot?!
kih kih kih
yg faulnya skrg..
laki aku tak reti sgt guna setting manual kamera tu
so,lupakan niat dulu sementara ni
hihihih

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

mmg nampak happening sangat..saya pun dah lama tak mandi laut..huhu

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

mandi lau mmg bestkan.. lebih² lagi time ombak datang.. sampai tertelan² air... hihihi

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sama la cam anak2 akak, kalo sebut mandi kolam, mandi laut, yg tgh tido pun, boleh celik bijik mata seluasnya

InaAchik said... [Reply to comment]

wah gembira sakan ibu dan anak ni... mia dah kenan mak dia - sporting bila bergambar... baru anak blogger tegar kan...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..kite mmg suka mandi pantai !!heheheheee...sonot kan? rifqy pon suke.mule2 mmg takut.lame2 ok la..

oopsss..nana mmg kureng sesuai kan pakai tudung gni? nampak chubby.bile pakai shawl, manis je

Malaysia Everyday On Sales said... [Reply to comment]

Hi Nana. It's a really interesting site that you have there and I really love the the posts on your lifestyle blogging. And also, you do indeed have an adorable kid :)

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback (under JOM TENGOK APA ADA SINI) to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon. My email is as below signature

BTW, we are also having the lucky draw campaign and you would like you to know. There will be 5 Shogun / Saisaki 1 year VIP card to give away. You can check out the details thru URL:

http://www.everydayonsales.com/new-year-2012-giveaway-5-x-shogun-saisaki-japanese-buffet-restaurant-vip-card


Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)

amiey lee said... [Reply to comment]

nana bestt nye dh lama tak mandi pool n laut..harap aja pool ada kt umah tapi tk pegi2..bila la nk bawak anak2 mandi pool nih

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

beshnyer mandi ngan damia..merah mesti suka kalau bawak g taman tema air atau pool..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahahha dah beso bole la gedik2 amek gmbr gini
tu pon kena latih dari kecik biar dia mesra kamera hahaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bukan main happy lagi, nana tak perasan ke kat belakang tu ada sirip jerung...he he he

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hahahhaha...ala
amek je auto xyah set manual hahaha
aku ni deah main blasah je amek
xpe tunggu ara besar esk bole posing2 gini
tp ajar dr skang biar dia bese ngan kamera
biar mesra kamera haha

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
bab berjalan mmg happening hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hahha aku mmg jaga xkena mata & xtelan air masin hehe klw kena mata dan2 tu aku naik

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
ala budak2 mmg seme gitu la antu air hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hahah tau x
kadang2 dia yg minta aku amek gmbr
kdg2 tu aku bawa kamera tp xamek gmbr pon tiba2 dia bersuara amek gmbr mia cpt

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hahah mmg pon..itu dah lama kita tau pakai tdg ni mmg nampak chubby tp tu la...xsesuai juga nak pakai shawl mandi laut kan heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
bese gitu la
klw ada depan mata
mmg xheran
ni yg xde pool kt umah ni jakon skiy bile jumpe pool

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
kalau namanye budak kan
xde sape yg xsuke g mandi2 heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...