MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 12, 2012

dinner @ papparich

sambung lagi cite pas abes berubat si nana..memasing lapa..singgah makan kat paparich sri damansara xjauh dari tempat berubat tu...ni pestime aku makan kt paparich.. faslya kata mee kari dia sedap..aku dah la suke mee kari kan tu diorang ajak makan sini aku laju je nak try dia nye mee kari

sambil2 makan sambil2 cite pengalaman si nana berubat ngan ustaz sardi..xleh lepak lama sebab esoknye nak keje...bez plak lepak makan kt sini suasana dia tu lampu suram2 rasa mcm nak lepak lama2 je..kalau makan ngan laki romantik je rasa suasana eheheh...

ok jom skodeng apa yg kitaorang seme mentekdarah....so far makanan kat sini boleh tahan sedapnye..

 menu kemain besar dah mcm poison book kat opis aku hehe
 
 abes berubat seme cabutt tudung hehehhee
'
 ish muke orang penat kan aku mmg mcm tu sangat2 lesu nampak nye

 deah makan roti bakar je diet katanya puii

 mee kari RM9.90 sedappp isi banyak...ayam kemain beso 2 ketol padan dengan harga

 ciken poridge utk orang tak bape nak sihat (nana)

 mee goreng mamak utk pengantin tak berapa nak baru (falsya)

Published with Blogger-droid v2.0.2

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Mee Goreng tu nampak sedap :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Myra..mee goreng tu luaran je..xsdap langsung okayh..masam..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku pun rasa buku order dia tue beso gabak .. heh..heh ;-)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lapar la dtg sini..berderet entry makan2.dah la lum makan lagi nie...

adarnadzmie said... [Reply to comment]

alamak akak terliur tgk mee goreng mamak tu laaa...huhu...cam ner ni...

eiyzniey said... [Reply to comment]

Sodap nyee!!!

~ana~ said... [Reply to comment]

roti bakar tu aku nmpak sedap...:)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Xtry plak
Sebab dh kenyang

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Hahaha tau xpe
Berat gile

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hahaha tau xpe
Asik2 entry mkn je arini

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
Deah kata xsedap hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@eiyzniey
Mee kari dia sedap

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
Xtry plak roti bakar deah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...