MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 12, 2012

dinner @ santai TTDI

ari ahad lepas on the way anta adik amrul kat asrama kt damansara, amrul ajak makan area2 sana..aku bab makan kat area damansara memang lemah la hai...dari damansara amrul melencong masuk TTDI, pastu dok usha mana kedai2 best...siap benti google tempat makan bez kat TTDI...tak tahan dah lapo aku suh je amrul benti kat santai, kalau tak salah kt tesco ampang ada 1 kan?

kat tesco ampang tu xpernah try makan pon sebab asal pegi sure penuh manjang tak de tempat...so far makanan dia sedap juga la..cuma tak ada apa yg boleh di banggakan...maksud aku xde la sampai teringat2 nak makan kat santai ni...biasa2 je...nak kata tak sedap tak la..sedap juga

harga makanan klw yang jenis masakan panas2 tu bole tahan juga..tomyam campo RM8.50 heee...kalau gitu baik aku makan kedai2 tomyam biasa tepi jalan je..mak xkisah makan kat kedai tepi jalan pon janji sedap kan?ada apa..orang jenis tekak memilih..kedai2 tepi jalan xmo makan..xde standed katanya...aku belasah je..

bandung soda dia sedap
amrul nye air apa ntah xingt
 kantonis kuew tiow
 adik punye mee bandung
 amrul nasi goreng santai

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

sedapnyeeee!:D

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

macam menarik jaa...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

betul kak jue tak kisah kedai tepi jalan pun tak pe janji sedap...

adarnadzmie said... [Reply to comment]

mee bandung tu sedapppnyaaaa....hehe

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak ni hantu udang. pantang tgk udang dalam pinggan mesti terliur

Aza Suhaiza said... [Reply to comment]

selalu lunch kat cnie .... sbb opis saya area sini jer .. salam kenal:)

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

santai betul nasi goreng dia...nyum nyum ...sedap wooo

ZSqueenbee said... [Reply to comment]

sedapnyeee....sye xpenah try kt cni tp penah try yg kt tesco damansara..sedappp...

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
Notbad la :-)

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Bole la klw nk try

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Bole la klw nk try

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Kan?
no hal je klw sya

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
Pedas katanya
Xabes pon hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Hehehe sy udang xbape sgt
Sebab gatal :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Aza Suhaiza
Owh yeke
Salam kenal jug

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Ahh mmg santai sgt
Sempoi je

Nana said... [Reply to comment]

@ZSqueenbee
Owh ada gak ek
Branch damansara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...