MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 10, 2012

first time bli tix wayang online..hahaha kesian

lepas abes lunch kat ikan bakar jalan tanglin, amrul ajak nengok wayang...mula2 amrul nk tgk cite sesuatu yg tertinggal musyil mak...amrul ajak nengok cite melayu?setau aku dia mmg anti ngan filem2 melayu..melainkan klw dapat tiket free dan2 tu dia tak anti hahaha... (aku ok je nak layan cite2 melayu janji jgn cite cam hape2 dah la) memandangkan banyak cite2 kt wayang dia & aku dah tgk (dia tgk kt kluang ngn kwn2 dia, aku tgk ngan gefren kt sini) jadi nye tak banyak pilihan cite yg ada...tu dia ajak tgk cite melayu

aku nengok ada cite satu malam kubur berasap, deah kata cite ni lawak...ok la..blasah je..xpela..janji tengok wayang kan..xkisah la cite apa pon dpt mengabeskan masa & duit hahaha....cite ni aku rasa lama nye lah nak abes..cite biasa2 je..ada lawak2 tp xbest mana pon..mula2 tu mcm ok dekat2 nak abes dah mengarut plak masuk geng mcm ala2 seekers cari antu

first time bli tiket wayang on9 hahhah..kesian kan?tau tak sebab apa pes time?aku xpakai kredit kad...mykad je ada hehe..oleh sebab bese g tgk wayang kt tgv kan, dulu tgv mana buleh pakai m2u..skang je buleh...gsc ni mmg tau buleh pakai m2u cume jrg2 g gsc..sebab xde yg dekat2 ngan umah..& lg satu sebab bese kan dapat tiket free hahahah(statement nak minta penampa namanye ni)

dah sanggih skang tunjuk je tab kt budak jaga tiket tu dah..settle
nape amrul nampak makin tumbesaran?
ops nape muke saya kelihatan sangat kepucatan?
cik damia nape awak nampak sangat keserabaian?orang nk ikat rambut dia xmo kan...lantak kan situ



Published with Blogger-droid v2.0.2

25 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mmg cggih kn..haitu tgk ada org bt pos katanya kalo iphone dia scan je..ntah mcm mna leh detect..heran mak..ekekeke

watyz said... [Reply to comment]

aku nak ulang soalan ko...
nape amrul nampak makin tumbesaran?
nape ko nmpk pucat?
nape mia nmpk serabai?
hehehe

adarnadzmie said... [Reply to comment]

best ke citer sesuatu yg tertinggal tu nana...citer antu ke???... haha

iduraz said... [Reply to comment]

hai nana..saja nak bgtau, gambo team kamu masuk kosmo..psl percutian kt sepang gold coast aritu..huhu..:)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tak pernah lagi beli tix wayang on9...tak reti huhu

lia said... [Reply to comment]

mmg amrul nmpk tumbesaran yg sehatttt he3

Cikpuan rara said... [Reply to comment]

senang kan kak.ritu masa kami nk tgk ombak rindu pon pakai online cm ni.mudah.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehhe cute plak ayat2 psl pic uolls bertiga tu :)
yg penting dpt tgk movie sama2 :)

Falsya said... [Reply to comment]

wahahahha..ape la ko nie na..dh ade kemudahan..senang la pasnie..aku pun kalau nak tgk wayang,mmg ipad aku bwk sbb kalau ramai aku purchase online je malas nak queue..hahahaa..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

TGV pon dah bleh na..M2u.. :P

amiey lee said... [Reply to comment]

nana cmner ko update blog guna tab..aku fail nih wei..aku guna laki aku nye tapi tak berjaya nak taip kat entry pun

mummy_ayu said... [Reply to comment]

geng la ngan Iris, tak suka sangat ikat rambut..jenuh la ugut, kalu tak ikat rambut..nanti botak...baru dia ok.

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hah yeke
lagi sanggih tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
meh aku jawap
amrul telebey pemakanan
aku malas kemakeupan
damia malas rambut itu di ikatkan
haahaha

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
ahh cite antu tp lawak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
heheh tq sebab bagitau
arini lewat skit baca paper
padahal ada je paper tu kt opis

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh senang je ayu
kita bli time tgh makan
xyah nk q panjang kan

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah tau xpe
lama tak eksesais la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cikpuan rara
tau xpe jimat masa
xyah q

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
itu la nye
cite apa pon xkisah
janji dpt spent time sama2

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah masalahnye aku kureng skit g gsc..
tu pasal la...
dulu2 tgv mana ada m2u
skang je br ada heee

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
ye..tapi baru2 je ni
dulu mana ada

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
nnt ko tgk email tau

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hahah sama la
mmg budak2 ni rimas kot kan
pakai cekak ke topi ke kejap jje lekat nye

Fara said... [Reply to comment]

salam kak nana..sy mmg slalu bace blog akak..tetibe ni baru terase nk komen..he..ari tu sy mcm ternampak husband akak kt kluang mall..rasenye 1 januari mlm..lepas sy tgk wayang..tp xtau la btol x orgnye..he..muke ade iras2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...