MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 10, 2012

first time main bowling bersama2

aku ni dulu nak cite la..memang kaki bowling...asal weken je kwn2 call ko kat mana?tak sah klw tak kt boling...tp tu dulu..masa zaman2 anak dara la..gatal siap bli bola sendiri..udahnye bola tu skang buat sendal pintu stor hahahaha....klw kt opis ada tournament mesti aku join..

tapi dapat lak partner yg xbape nak gemar main bowling..lama2 skill aku hilang mcm tu je..skang ni turun main bowling klw opis wat tournament je..kalau saje2 nak main time weken memang tak lah..ada la kot sekali dua lepas gian tp aku sorang2 je main amrul tengok hahaha....

ni kes dah lama xmain bowling la ni..sementara tunggu wayang start kan tak tau nak buat apa..g la main bowling kt berjaya time square, damia buat pertama kali nya memboling..nampak gaya dia mcm xberapa berminat..damia lagi minat main bowling kt tempat game tu hahah..ye la bola kecik je kan baling satu tangan relek je..
dia sebok nk kasut juga mcm ktorg..mana ada size budak
 
damia tgh fikir mcm mana nk baling ni bola beso sangat hahaa
 apa ke tak senonoh amrul ni posing ngan kasut
ceh2 ajar anak main bowling dia main ke longkang hahaha
ni score damia siap ada strike..menipu amrul yg tolong tolakkan bola kuat2 ehehe

amrul nye markah atas sekali 
aku no 2 (teruk nye markah xsampai 100 haha...)
adik no 3

 sesekali seronok juga kan buat aktiviti yg jarang dibuat bersama2

Published with Blogger-droid v2.0.2

18 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

wan nk join tp sbb die lapa sgt..xlarat tggu dah..tu yg makan dlu..haha

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Hik3!!! Ina trbalik si cik abe mnat main bowling ina jd penonton penepul tgn yg plg setia.. Dia pun kalo gian main sensorg je.. Penah ina try main esoknya MC sakit sengal bdn.. Ate mana idaknya berat bola tu lg berat dr bdn awok ni ha.. Hik3!!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me baru sekali jer main boling hehhe tu pun adik me yg sibuk2 ajak :p me tak reti actually :p

Cute Mum said... [Reply to comment]

kesiannya nana takder geng nak main..mehlah turun kajang, boleh main sama-sama.. hahah..

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer Nana..lama gak x main bowling nie..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

giler lama tak main boling.. hahaha

ieda said... [Reply to comment]

ekkeke janji dpt bermain bersama insan tersyang punn dah memadai .. walau ke longkang ekekeke ;)

Mengenai Saya said... [Reply to comment]

Seronok tengok orang main boling nih...tapi malu nak try takut masuk longkang..orang gelak la apa lagi..hahaha...

watyz said... [Reply to comment]

aku pon plan nak main bowling ngan anak2 nanti... :)

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
ktorg kejap je
satu frame pastu blk

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
haha yeke
mmg berat bola dia
kwl mula2 main mmg akan sakit2 badan
tp klw dah biasa jadi ketagih

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe klw mz selalu main
nanti tahap ketageh

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
adoi tu la
klw uyun dok area sini
lama dah join korang hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
sama la
aku main time ada tournament je heee

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
heheh sama la kita
kdg2 gian mmg main je sorang2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah tau xpe
janji baling longkang ke x ke belakang kira heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mengenai Saya
hehe mula2 main sure ke longkang
lama2 ok la

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
bez tau
tp mia mcm xde perasaan je heheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...