MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 27, 2012

first world indoor theme park

mcm yg aku cakap lah...klw g genting time public oliday memang tak lah aku nak main2 kan...tapi aku bli tiket untuk damia jek..biar dia main sorang...sebab nye bahagian kanak2 xde la nak g panjang gile.untuk tiket indoor theme park bagi kanak2 harga nya RM28.ada 4 permainan je yang bole naik:

1. kereta pusing2 kat eifel tower
2.junior bumper car
3.kuda pusing2
4. mini train kat tingkat 1

mula2 ingat nak bli tiket untuk setiap permainan je...kira kalau nak naik setiap permainan tiket dia RM8 sekali naik..tapi rugi plak kan..kalau nak main 4 mainan tu harga dia RM32..kalau bli tiket indoor RM28 tu bole naik bape kali pon xde limit..main la sampai lebam pon xpe...seb baik lah aku bli tiket indoor tu..sebab damia memang ulang2 main 4 game yang dia bole naik tu...seronok tengok damia hepi...muke xlepas senyum manjang...

harga tiket untuk rujukan
 
 yeay saya dah bli tiket
 tengok la kemain hepi
 velagak gile..ada ke dia suh aku turun xyah jaga dia...mcm besar sgt je dia tu
 junior bumper car paling dia suke main ntah bape kali main ntah
 mini train ktorg xnaik sekali pon sebab klw parent nak naik kena bayar tiket...mls plak nak turun bawah bli tiket...damia naik sorang2 je..sebab train ni xbahaya kan..tu pasal aku berani kasi dia naik sorang2
 dah puas main2 singgah mekdi....
 sejuk2 pon nk makan aiskem

makanya..itu sahajala kisah cuti2 kami masa chinese new year aritu..dari johor membawa ke melaka...pastu membawa ke pahang plak..yang di rancang nak g kluang mandi sungai je..tiba2 tak dirancang ter pegi melaka makan ikan bakar..pastu terpegi genting highlands menghabes sisa2 cuti yang ada...tapi kan lagi seronok cuti yang tak di rancang macam ni kan?kadang2 beria2 merancang tapi tak jadi...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute Mum said... [Reply to comment]

kalo besar damia naik genting time cuti takper.. boleh main sendiri.. kalo besar dania.. xlarat kami...

sue zainun said... [Reply to comment]

betul2..kdg2 merancang pegi xjadi sedih ler pulak..hehe..indoor sesuai utk budak2 main kan..kalau outdoor tu mcm banyak utk dewasa jer..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

vavava...santekk miaaaaaaaaaaaaaaaaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SUKE JE COTI2...KIKIKIKI...BEST TU../NNT NAK COTI AJAK SUE ERK...

Cik Pengat Pisang said... [Reply to comment]

wah...sgt spontan btol pnye plan..

amiey lee said... [Reply to comment]

betul2 kekadang benda tak rancang ni yang menjadi...masa aku pegi melaka lepas sipa plan nak masuk zoo bagai tapi takde pun... tapi masa pegi bulan lpas..punca nak tman hubby buat bisnes aja sekali terjebak smpai tido kat sana ahahahahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
hahh tu la pasal
penah g masa damia umur setahun..
memang jenuh la nak layan dia main2
ni dah besar ok la
dia bole main sendiri

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun

btol2 outdoor xbanyak mainan utk budak

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
vavavava tgk la sape kasik jacket hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahahah bole2

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Pengat Pisang

tu la nye
ikut je rasa nak pegi pegi je heheee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahaha kan?
selalu mcm tu la
kdg2 plan nak g sana g sini
aku aritu konon nak g makan mee bandung
sekali g makan ikan bakar umbai heheee

♪ Azu ♫ said... [Reply to comment]

Bestnya asyik bercuti.. :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

bestnye nana!! kite sgt la teringin nak bawak g genting! tapi selalu je terpk..iqy ni berani ke nak main macam2..penakut bukan main...satu lagi..na ni jenis yg gayat!!hahahahahhahaa

mama rifQy said... [Reply to comment]

bestnye nana!! kite sgt la teringin nak bawak g genting! tapi selalu je terpk..iqy ni berani ke nak main macam2..penakut bukan main...satu lagi..na ni jenis yg gayat!!hahahahahhahaa

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

nana nak pinjam gambar harga tiket ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...