MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 27, 2012

genting highlands kota keriangan...

masa ktorg pegi ni ari isnin bersamaan dengan chinese new year...jalan depan hotel genting jem gile! kete penuhhh gile orang parking tepi jalan dah mcm pesta ke apa..memang meriah gile genting aritu...eh orang cina ni xreti nak raya ke?hahaa..raya2 pon datang genting kan...& ni la pertama kali aku g genting xdek kabus..tapi cuaca nye still sejuk...malam pon xde kabus & bole nampak clear KL dari puncak genting tu

ktorg memang tak bli tiket utk main2 pon...bli utk damia jek..main indoor sebab nye kalau pegi genting time public oliday gini sengsara la nak kena q nak main seme2 menan tu..jadinye tujuan utama datang sini hanya nak jalan2 menghabeskan masa & duit yang xbape nak ada & nak rasa suasana sejuk sebab kat kl cuaca panas sgt, sini dapat ekon free hehehhe....


orang emas ni klw gadai ni xlaku pon hahaaa
 ni plak org silver
 ramaiii orang kan?
 lepak outdoor area roller coster spiderman tu je
masa ni blom rasa sejuk sgt lagi
 pepel man!
 alamak ada doremon kiut gilak! nk amek gmbr ngan dia kena bayar RM18
 xyah la membazir duit..cam gini pon kira amek gmbr ngan doremon jugak kan?hahaa
 hah masa ni dah kul 8 ala2 kt hong kong gitu kan haha..nengok la baju sejuk aku tu kemain tebal(aku ni mmg jenis xtahan sejuk.....)time ni dah rasa paras beku dah ni
 cantik gile deco CNY kt sini

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhh besttt sempat ko naik genting..

minggu depan aku plak... heee tak sabooooo

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mesti la cantik weyh..kan raye die..hahaha..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tebalnya jacket nana hehhe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg cantik la deco2 dier..mmg terbaik la...

syanasaid said... [Reply to comment]

org cina raya2 mmg dorg xbleh dok umah..ade mcm pantang larang gitu
so dorg lg prefer gi jalan2

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

anak2 akak kalo sebut nak g genting, tergedik2 sakan, kalo boleh takde tempat lain dah depa nak pegi selain genting

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahun lepas beberapa kali naik genting secara tak sengaja.. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahaha
main terjah je ni wei
bez nye ko nak tido sana
aku dah lama kot xtido sana

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahaha
dah tempat dia kan..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah sweter saya ada kt opis
ni pakai jaket adik yg dia bli semata2 nk g korea dulu haha tu pasal tebal kemain

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
dah mcm bunga sakura kt jepun pon ada

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
owh gitu ke
hahaa
baru aku tau
ingt diorang raya mcm kita
g umah sedara

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hahah
saya kan
klw ajak g genting memang xkan tolak
xkan penah jemu

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehehe tu la
klw dok kl
anytime je bole g kan
dekat sgt

nanakimie said... [Reply to comment]

nana xlepas lg ke genting tu,hehe..nama je duk phg ^-^

mama rifQy said... [Reply to comment]

chanteqnye deco2!! nanaa makin chanteq la..kurus je nampak.manis!!

aik..tetibe lari topik laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...