MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 5, 2012

hadiah tahun baru & tahun lama

lama sungguh tak update adiah..bese dah lama xmenang contest or ga kt blog kan..kdg2 tu adiah dpt tak ingt dah contest apa..ada yg dah lama zaman dah..baru dpt adiah...xkisah la janji penganjur kasi juga walaupon lambat kan...tak mcm hadiah cash RM50 konon beria2 janji nk bg hjg bulan 5 skang dah msk tahun baru dah..diam jek malas dah aku nak tanya kang nampak cam kebulor sgt 50 hengget dia tu, blog pon xupdate sejak ko announce pemenang kaki kenceng pui...xpela xdek rezeki aku, xkisah pon...cuma xsuke ngan org yg mungkir janji..

eh tetiba nk emo haha orang nak cite pasal hadiah yg dapat ok berbalik kepada hadiah..jom kita nengok para kwn2 yg baik ati poskan adiah kt umah

ni dari kek da menang contest cuti2 cinta FM hongkong & dompet hong kong mali
ni sumpah tak ingt dari contest manaada buku zikir kot, xbuka lg, sticker nama damia & towel ada nama damia suke!bln 12 thn lepas dpt
ni lama dah dapat ni gmbr ni dah lama dok dalam draft haha dapat dari jiran...FM singapore, topup 5 hengget ngan voucher wawa splah the mines

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

lama dah xjoin contest
satunya sbb tgh kering idea
satu lagi adiah mcm tak best pada aku la...
tpi yg pasti,mood malas tu la yg paling ade.

watyz said... [Reply to comment]

byk nye hadiah... :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh lama bersara blog contest heheh

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh comel plak fm hong kong tu

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
aku xkisah je
adiah best ke tak best ke
janji org bagi xde hal hehee
ni pon sisa2 hadiah lama2 dah ni
baru anta

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
fm aku suke hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
contest of9 lg lumayan kan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe aku suke

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

a'aa kan.. mmg ada hadiah yg kita mennag tp xdapatkan.. sy pun ada gak gitu... tp tu la.. tak baiklahkan... mungkir janji..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...