MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 1, 2012

happy new year & happy beday deah

Hapy new year seme...

Pastu lg 1 epi bday deah smlm ktorg dah wat seprise kat dia ms kt otel hehe...nant esk lusa aku hapdate mcm mn deah terkono...tercelebrate awl skit smlm arijadi dia arini,

Tu je nk update dlm kete nk blk kl xleh taip pjg2 :-)


Published with Blogger-droid v2.0.2

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

hAPPY BUFDAY deah...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya kwn2 buat surprise bday party tu hehe epi besday utk deah ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

hepi beseday!!!diahhhhh !!!! bestnyeeeee!!

Lelord said... [Reply to comment]

happy birthday deah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

epi besday ur prend 2..

&
selamat thn baru 2012 gak..
semoga thn ini lebih baik dr thn seblomnyer.. =)

ieda said... [Reply to comment]

selamat tahun baru
dan eppy bday buat dah jugeee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

happy new year & happy buzzday to deah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...