MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 6, 2012

ikan bakar pasar keramat, ke-2 tersedap

adeh..gambar berzaman ni 2mgu sudah ni baru perasan tak publish lagi..selamat..aku dah la xde cite dah ni haha mmg btol2 penyelamat gambar ni , dapat satu entry.kalau istana negara so far bagi tekak aku ikan bakar plg sedap kt kl, no 2 nye aku kasi kat pasar keramat ni, kedai kecik je, tapi klw time lunch hour beratur la ko tunggu dapat meja..manjang penuh!

ni seb baik g time public oliday masa cuti ganti krismas aritu...xde la nak kena tunggu lama....makan kt sini mmg menguji kesabaran skit lah sebab panas & air asam dia pedas..aku mmg xberani makan dia nye air asam tu, nanti klw makan bole garu2 kepala sebab pedas hehe...

dengar kata kedai ni hagak pemes, walaupon kedai tak la setaraf otel 5 star, tp dgr2 cite org dari PJ pon sanggup datang sini nak lunch!kot sape nk try bole la g pasar keramat, carik kedai ikan bakar paling ramai org tu la dia, bukan isnin-jumaat, sabtu ahad tutup...sekian..

amrul klw dpt makan sini mmg xpandang kiri kanan dah
 musti amek pari klw mkn sini

 tempat pembakaran
ada satu tmpt yg aku tinginn nak try ikan bakar jalan tanglin....adeh bile nak g ni?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

mmg nmpk terangkat ni..

amiey lee said... [Reply to comment]

pepagi buat aku lapar..mengong tul si nana ni hahahahaha

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, ana pun ada dgr org cakap sini sedap...tp x pergi2 lg nih...
tanglin tu pun best gak pd tekak ana...try la nnti erk..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaeekk la...semangat amrul makan erk..terbaikk..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

teringat zaman kite satu opis..kan..kan..jumaat je cabut kesini..

adarnadzmie said... [Reply to comment]

nana... feveret akak ni ikan pari bakar... haha...memang klu mkn x pandang kiri kanan dah...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

aduh memang terbaiklah..dulu masa kerja kat mindeff kedai ni memang jadi salah satu kedai makan nasi ikan bakar tengahari...
nana...terus teringin..bila nak pi makan nie????

deqlis said... [Reply to comment]

perrghhh meleleh ayaq liuq nie...terangkat abiss

KSWSK said... [Reply to comment]

amrul bkn diet xmkn nasi kena na??

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

erk
awat ila tak tahu tempat nie yek
dari kecik sampai dah tua ni duk keramat..huhuhu....

haniekunie said... [Reply to comment]

Salam.. ada lagi ke kedai ni.. maklumlah Skang dah 2 tahun anniversary entry ni.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...