MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 13, 2012

ipad2 for kids

 mcm berminat je...nak beli ke tak nak beli?hehehe
sape nak bli bole terjah sini
RM40 je regenya

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

adehhhh... nmpak kt airel mmg guling2 la mtk beli... huhuhu

amiey lee said... [Reply to comment]

itula aku dah tgk..tapi dia hanya leh tekan2 aja..tk leh drag2..huhuhu dpt ke ashraf lebuqqqq...laptop menan yang kuar bunyi2 pun habis rosak...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mcm best kan...30 hengget tak dapat ke...igt nak beli 2 hehehehe...untuk afiq dan amani...

anis said... [Reply to comment]

ingat nak beli tapi tarikh order sampai 11/1/2012 dah terlambat

iduraz said... [Reply to comment]

nana, ada yg jual rm 36....tp tula, just tekan2 gitu jer

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

AKU BARU INGAT NAK BELI...

RM20 satu

Alycia said... [Reply to comment]

tulah.. alycia pun ingt cam nk beli utk adam.. tp ok ke x ekk.. hmm, sape dah beli silalah share..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

nana,
nila yg my alya duk haruk suh beli sejak die tgk benda alah ni kat wall aku..
adess... kena cari gak nampak gaye ni..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh murah ajer tu heheh

fazilzura said... [Reply to comment]

beb , aku tgk kt fb sapo tah dpt rm25 .. tp x tau arr ipad yg samo ke yg lain ..

akil x nak dh cmni, dia dh beso .. dh tau dh .. takat tekan2 kuor bunyi dia sure x lama ler.. dia kalau bley nak ipad 2 cm ko tu ..wakakkak aci x hadiah kan kt akil wahai untie nana

syanasaid said... [Reply to comment]

ade td aku tgk lg real mcm ipad
touch skrin mcm ipad
tp mahal la 200 lebih
yg tu siap bleh amik gambar tgk video kot

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

cutenyer IPAD :-)

mama rifQy said... [Reply to comment]

nana..kiter ade tgk..35 termsk pos

fieda said... [Reply to comment]

kite oder gak..rm38 termasuk pos..tp tak dapat lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...