MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 3, 2012

jalan2 PD with BFF

ni lah keje kitaorang asl ada cuti lama sket kaki seme tak leh diam..nak merayap je kejenya..walaupon memasing tengah pokai xkira..jalan tetap jalan...tapi cuti2 bajet je la cam bese hehhee...mula2 plan nye nak g bukit tinggi, pehtu balik bukit tinggi ingat nak singgah mandi kat janda baeek punye hehe....ntah camane diah ajak g pd..sebab makcik2 & mak dia oliday kt sana...ok la..xkisah la mana pon kan janji jalan..orang kalau kaki merayap ni xkisah g mana pon janji keluar dari KL hehe...

cam bese falsya musti tak available nak join oliday...mcm dulu g melaka, g cherating pon falsya xdapat join..kali ni pon skali lg falsya xdapat join sama..sian ko sya kena tinggai hehe..xpe la...lenkali kita repeat eh..xjauh pon pd tu esok nak g balik ari pon vole..hehe...

ktorg gerak kul 8 lebey, konon2 nak singgh makan nasik lemak kat R&R serdang sekali tutup tengah renovate da...last2 singgah R&R nilai..makan nasi lemak...kemain la beratur panjang ingatkan sedap la kan...bese2 je rasanya...letih aku beratur sikit punya panjang...tipah tertipu...

sampai pd ktorg terus serbu apartment makcik diah sewa kat tanjung tuan beach resort, lepak sampai petang, siap lunch situ lagi wahaha..tak malu nye muka menumpang makanan orang..dah orang ajak kan rejeki jangan di tolak...kemain meriah makcik diah masak2 kenyang perut ktorg..save duit lunch hahah....

dah abes makan g carik otel nak bermalam...ingatkan nak balik ari..tapi diskas2 stay lah 1 malam, nak duduk hotel rege 200,300 memang tak de duit la..kata cuti2 bajet kan..ktorg g carik tempat penginapan area teluk kemang murah jek...jadila wat tido semalam...seb baik seme slim2 kecuali aku..amek 1 bilik je tido berempat wahahah....
bekpes kat R&R nilai
jemput makan..nasi lemak sambal hangit..hehehe..si nana relek je kata xhangit pon..adeh potong btol la sambal hangit xabes pon makan
yeah nk sampai dah
kami
ok sampai dah the regency tanjung tuan beach resort
apa ke serabai rambut ko tu na?owh angin kuat lupe..hehee
makan ati falsya kang tgk gambo ni hehhehe

asal la mia ni skang amek gmbr sure nak depa2 tangan wateber la..
lepak ngan nenek & mak dia kat beranda
aduh aku dah makin lebar ok la azam thn baru nk kurus!
view dari tingkat 4

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

syiokk..angin kuat gile kot..siap leh tido..hahahaha

ieda said... [Reply to comment]

wah2 dikk syiokkk nye ke PD dgn BFF .. akak tumpang gumbira ;)

Gieyana said... [Reply to comment]

Nmpak best jer..:D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

rajin tul korang jenjalan..

Falsya said... [Reply to comment]

nie bkn makan hati dh nie..semua pun dh makan..limpa,pankreas,usus..semualahhh..uwaaaaaaa...

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh besttt nye jalan2...aku belum lagi ada mood... abah masih tak sihat..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kemain berjalan ehhh~ :P

Cute Mum said... [Reply to comment]

wah.. nana asyik pergi tempat memori kami honeymoon lah.. dulu cameron.. kali nie pd.. kami dok kat tanjung tuan tue lah.. sygnya pic dah hilang...

akiratoriza said... [Reply to comment]

aku suka bc belog ko sebab ko asyiklah jengjalan.. tu kekadang aku terpiki sonoknya lau dok KL sbb nak g jalan2 dekat.. pd, cameno, genting erm banyak lagi lah...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ALAHAI MMG BEST TU..MMG MAKAN SI FALSYA TU..KIKIKIKIKI...ALA...MAKIN LAMA TENGOK CANTIK LA SANGAT2 SHAWL TU...DH SUKE NI...

Syima Emi said... [Reply to comment]

jln x jem sgt ke ari tu kak nana?

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
sedap gile dpt tido
ngan angin sepoi2 bahasa heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
wlpon sekejap..
tp g ngan kwn2 gile seme ni mgm best hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
mmg seme tak reti dok diam
asal cuti je ada je pojek hehheee

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
wahahaha..naseb la sya...

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ktorg ni klw jalan2
mood alwayz ada
duit je kdg xde haahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hari cuti harus dimanfaatkan sebaik mungkin hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
owh yeke
bez kan stay sini

Nana said... [Reply to comment]

@akiratoriza
hehehe
ala ktorg jalan pon area dekat2 kl je..
tu la nasib baik seme tempat dekat2 je seme...nak g blk ari pon xde hal

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe tq..shawl murah jek tu

Nana said... [Reply to comment]

@Syima Emi
tak jem..
ktorg dah plan baik punya blk kl ari ahad..xmo tembung ngan org lain blk ari isnin hehe
pegi pagi sabtu jalan xjem pon smooth je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...