MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 16, 2012

jom priok

ni last friday..masa g lunch ngan jiran seblah opis...alang2 g k4 sebab nk pos adiah pemenang contest 2intim8 balik pejabat pos singgah jom periok nak lunch..selama ni tgk cm tingin je nak lunch situ..tapi tak penah kesempatan...

oleh sebab tak tau nak makan kt mana dah kat k4 wangsa maju tu kan..makanya ktorg try la makan sini....amek set steamboat rasanya namanye seafood combo RM29.90, tapi kan alahai...sedih nengok dia nye bebola2 tu sikit bebenor dalam gambo nampak mcm banyak je...

kuah dia ada 2 pilihan sup & tomyam, nasib baik la sedap kan...klw tak sedap nak ngamuk juga sebab bahan2 nye sikt je..rasa rugi plak amek set yg ada mee sanggul ni kembang semangkuk time buh dalam piuk...xpela nxt time klw nk makan amek yg xde mee sangul ni..so sape2 nak try makan kt jom priok..komen aku makanan dia tak mengecewakan...

 harap maap ada gambo yg terbalik...ni seme amek dari tab tu pasal gelap gelita skit gambarnya
 

'


 




Published with Blogger-droid v2.0.2

15 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

aduiihh lama tak makan steamboat nih

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu hubby ajk gk mkn sini tp tk kita ckp baik mkn johnny..hehehehe...

adarnadzmie said... [Reply to comment]

nampak mcm menarik jugak kan...hehe

CaDLyNN said... [Reply to comment]

alamak..lame dh tak makan steamboat ni...sedapnye

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

bestt,aku mmg suke style2 steambot nih,lagi2 mee camni

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lapar la plak heheh

syanasaid said... [Reply to comment]

haah la sket benor
mana cukup perot aku
hahaa
dasar sungguh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sama la wei
klw time demam2 sedap ni eeeehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
stuju johneys lg sedappp

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
ok la not bad hehe

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
nk puas ati kena g makan kt buffet nye tempat lg besss

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe klw aku suka yg bebola2 je
xsuka ada mee2

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah...
ampun ye

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahahha
mmg nampak sikit tau
dah makan xabes plak ahaha

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

ni jom priok kat ne ni? kelana jaya ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...