MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 30, 2012

Journey 2 The Mysterious Island : SANGAT BEST!

 ni cite yang memang aku tunggu2 sangat nak tengok..sebab...THE ROCK!! aku suke dia...comei..ensem..kiut hehhee...cite ni ala2 kisah fantasi gitu lah...sean anderson ni dapat isyarat yang dia rasa tu dari datok dia yang tinggal kat Mysterious Island..pastu si the rock ni plak bapak tiri kepada sean ni..sama2 lah tolong dia selesaikan isyarat yang datuk dia bagi tu...& akhirnya membawa diorang ke satu pulau misteri yang selama ni diorang tak sangka wujud tapi ada depan mata....

boleh kata aku sangat2 puas hati dengan cite ni rasa nak tengok lagi sekali..best giler ok!!..seme ada..kelakar, adventure..sedih ada skit..so sape2 yang rasa tak tau nak nengok wayang cite apa..pegi la nengok cite ni..dari 10 bintang aku kasi markah penuh! hehehe....

part yg aku paling suke masa the rock nyanyi lagu What a wonderful world penuh kekiutan hehe...

l love u the rock! hahaha...

mahai plak tiket kt pavillion ni...ke sebab public oliday dia jadik mahai?bukan kapel seat pon
 



p/s: cite ni very clean & clear ok..xde adegan panasss jadik nak bawa anak kecik nengok memang sesuai bebenor...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best ek Nana? kalu bawak Ian & Iris sesuai tak? tgh cari cita gak nie nak layan rabu nie..kan cuti...

Em's Family said... [Reply to comment]

sesuai tak kalau bawak Emir - budak 6 tahun?

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg sue pon dah tengok aritu..mmg best siap cakap ngan akob..boleh tengok lagi tak..kakakak..mmg mahai tu..kat alamanda pon 12engget..adohai..sebab nak tengok punyer pasai...

atty's said... [Reply to comment]

memang besh citer dia puashati walupun tiket mahal..
kty tgk aritu jumaat kt tgv kena rm13 adult , firdaus kena rm8..

nuraain sajali said... [Reply to comment]

baru tengok smlm. best sgt2. part the rock nyanyi lagu smbil men gitar tu mmg awesome giler! hehe :))

sape x tengok lagi, cpt2 la g tgk..rugi wooo

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

betul3x...
pestime bw alya tgk wayang, cite ni la time CNY..
mmg best, tak boring.. sekejap je aku rasa, feel mcm duk pulau tu gak..
best kan pulau tu..
tp x best alya asik duk ty lambat ke lg ummi nk abes... huhuhu
jakun anakku.. ;-p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

oo..baru perasan ada p/s kat bawah tu...emm..nak tgk la rabu nie..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

wokeh...kami akan tgk citer ni nanti...me suka genre gini hehehh

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

heee..mmg teringin nk tgk citer nih..sbb dulu pernah tgk citer journey to the centre of the earth yg the rock berlakun tu beshhh..so bet citer ni pon besh gak..

n zara plak..eksited ajak tgk movie ni sbb ada raksasa hijau tu katenye..hihihi

RuBiE ZaiNuDdin said... [Reply to comment]

yup..sgt setuju..bru je tgk sabtu lepas..besh3..;)

sue zainun said... [Reply to comment]

oh tidak the rock..angkap cintan ngan the rock nih..hehehe nak tgk jgklah..kalau nana kata sesuai utk budak nak bwk Amira jgk..

Mummy Princess said... [Reply to comment]

Dah plan nak bwk anak2 gi tgk time cuti 4 ari nanti.....

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita tgk 2x kakk!! ahhahaha... sekali ngan anak buah berdua... sekali ngan kwn semalam..3D lagik!! best dan x boring kan.. papa gabby kelakar!

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Best giler..
Sila bw ank2 tgk tau

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family
Sgt sesuai
Cit ni cite fantasi bes sgt

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahahaha best gile kan
Serius rs mc nk tgk 2x

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Btol mmg berbaloi
Mahal xpe janji best kan

Nana said... [Reply to comment]

@nuraain sajali
Hahaha kan dah kata best kan
Serius kiut masa the rock nyanyi tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Hahahah rasa mcm kita pon duduk dalam pulau tu kan...alya pestime tgk wyg ek heheh xpe slow2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hahahah aku edit tu sebab ramai yg tanya ok x

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Selamat menonton
Konfem mz akn suke

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Eh yg dulu tu bukan brandon fraser ke?
Cite ni mmg bez xleh dinafikan

Nana said... [Reply to comment]

@RuBiE ZaiNuDdin
Best kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
Hahahah adoi
Mmg tangkap cintan la
Nak2 time dia senyum
Cair hahaha
Mmg sesuai utk bdk cite ni

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
Hahahah adoi
Mmg tangkap cintan la
Nak2 time dia senyum
Cair hahaha
Mmg sesuai utk bdk cite ni

Nana said... [Reply to comment]

@Mummy Princess
Heheheh slamat menonton

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
Hahahah tau xpe best
Papa gaby tu bengong hahahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...