MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 17, 2012

kaison home fashion

lepas bawa mia segarkan mata kat tempat game tu singgah g soping kat kaison..ekceli kedai ni wan kwn opis sebelah yg rekemenkan...katanya barang2 kat sini lagi murah dari KK & romantika...aku pon gtau la deah...pasal kedai ni..sebab umah dia kan mmg dia suke deco style english...mgm tiap2 bulan deah selalu tabur zakat kat romantika wangsa walk tu...memandangkan orang kata kaison ni lagi murah dari romantika tu yg diah gedik2 nak tengok sendiri tu...

si nana plak mmg dah tau kedai ni murah katanya...tapi diam2 je xbagi tau...tampa kang baru tau ko na...lepas usha2 deah kata mmg banyak beza harga barang2 kat kaison ni ngan romantika..pendek kata lagi murah dari romantika...deah je yg tau sebab apa dia dah hapal harga barang2 kt romantika tu..dah kata tiap2 bulan musti bli 1 barang kan...hehee

jadi untuk kawan2 yang memang gemar deco2 ala english ni..sila lah terjah kaison untuk dapatkan harga yang lebih murah dari KK & romantika...tingkat atas sekali kt KL festival mall tu

 
 berkenan plak aku tgk cermin ni...ingt kayu pastik rupanya RM20 kot
 





  ni bahagian bunga2 cinta






Kaison Home Fashion
KL Festival City Mall (S20&S21), 
Setapak, Kuala Lumpur 53300

Published with Blogger-droid v2.0.2

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Cantik beb kt sini..aku leh hbiskan bjam2 kt kedai deco tau! Hobi! Ekekeke

MRS. K said... [Reply to comment]

aloh.. apsal pegi haitu tak pasan kedai nih

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

bestnya! tq untuk entry ni.. zana x pernah gie situ lagi.. harus cari masa utk gie cuci mata & poket kat situ.. hihihi

aanie said... [Reply to comment]

menarik gak nih.....bleh g...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha..kedai nie la Ayu gie beli pembalut hadiah murah tu...harus gie terjah lagi..

ieda said... [Reply to comment]

cantik
tapi bila ada yg kecik2 comel2 nie susah sikit akak nak simpan huhuh

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

dekat mana ni ek? bunga2 yg siap dlm pasu tu brapa? murah tak? nampak cantik. sy tgh cari bunga2 an mcm tu...kat ne ni? harga ok ke?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

cantik cermin tue kan...

KSWSK said... [Reply to comment]

uh..rs mcm diseru2 suruh pegi kaison ni jer...hahahahaha

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

mak aihhh cantiknye munge mungeeee

syanasaid said... [Reply to comment]

eh murahnye cermin
aku pn mcm ade azam nak deco english style
tp start ngan bilik dulu sbb br tukar katil putih
hehee

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

uish nie kalau bawak mama comfirm berejam nie,
hihihihi...
tq kak for sharing:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...