MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 31, 2012

kami tak REMAJA & tak JELITA tapi kami baca URTV :)

wahahah....bez tak tajuk entry ni?

sungguh lama rasanya tak bli bahan bacaan tak berilmiah ni ahhaa..aku bli magazine pon cam eh, cosmo tu sebab nak join contest dalam dia jek...bese kan majalah gosip2 gini pinjam orang punye je xpenah nye tingin nak bli...

ari sabtu lepas dapat msg dari si nana suh carik URTV, ada sedara msg dia katanya muke ktorg ada dalam urtv..xlama tu kt fb ada kawan aku msg dia kata dalam media hiburan & remaja pon ada keluar juga..cite2 cuti safi tu...magazine jelita tu memang dah tau dah sebab akk wartawan jelita tu dah msg kt pesbuk suh bli jelita bulan 2 punye ada muke ktorg terpampang..mementang la ktorg baik ngan akk jelita tu..banyak plak gambo ktorg jek yg kuar ...cam bias kata akk wartawan tu hahaa..naseb la labu...

aku apa lagi..dah tau banyak plak magazine yg kuar muke ktorg ni stat enjin g kedai mamak...carik la majalah2 sekalian ni...ada lah 3 je yang jumpe...media hiburan lom kuar pastu majalah EH! pon rasanya bulan depan kot cite pasal safi ni...

buang duit sekali sekala hahaha...

yang artikel dari URTV ada 3 mukasurat
 dari URTV gak..muke merah masing2 lepas bersukan masa ni
wewit gambo eli, fiza & the group kemain besar ha

yang ini dalam majalah REMAJA ruangan santai selebriti page 102
ingat tak dalam entry INI yang aku cite ktorg kena intebiu shila amzah?dalam banyak2 soklan yg ktorg tanya kan, ada 2 je soalan yang keluar..lain2 tu wartawan tu pandai2 je buat hahaha....padahal ktorg tak tanya pon
GADIS la sangat kan..dia xtau aku ni dah mak GADIS hahahaa
jelita muka surat 103
 yang ini dalam JELITA
tq kak shikin..atas artikel ini :)
eh..aku perasan tau ada orang mcm kurang senang bila aku upload gambar2 ni kt FB aku...hek eleh..relek la beb...tu pesbuk aku..aku nye suka la kan?tak suka jangan lah tengok..whatever lah..think + dia jeles la tu wahahaha....statement minta penampo dah kuar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Alycia said... [Reply to comment]

wahh, glamer u... siap tulis gadis lagi tu hehe.. nway, congrats to all of u.. alah, org xsuke tgk tu pedulikan..

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

wahhh seronoknye dah tambah2 glemer ni.. sumer majalah ada gambar korang hihihi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

best gila.....glamor gitu...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg glemer tul ni...byk kuar majalah hiburan..hehehehe...aritu tgh tgu hubby gunting rambut ada majalah URTV tu tp tk sempat nk belek dh siap hubbynye gunting rambut...hehehe

ler ada org jeles cz tk dpt msk majalah la tu...hehehe

Falsya said... [Reply to comment]

phewiittttt..glamour kite nyah..haha..

sape kate kite x REMAJA?
-ramai yg ckp umur kite early 20's..even shila sendri ckp bende sama

sape kate kite x JELITA?..
-kalau x JELITA,xkan la asyik muke masuk paper n magazine..muahaahhahaa..

Mummy Princess said... [Reply to comment]

Pedulikan kata-kata org yang niat berdengki itu. Mulut org, jeles la tu. Ada aku kisah...hehehehe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

wahahaha...org tu nak rase gak g cni..tp xmampu..pehtu malas lak tu die nk masuk contest nk dpt g free..jawabnye..nganga je la..pastu nk hangin2 tgk gmbo org masuk mag..muahahahaha..kisah aku?????? G MAM la woiii...

Cute Mum said... [Reply to comment]

wah.. glemor..
ada ker yang tak senang hati??
siapa tue..
heheh..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sape yg jeles tu?????? hahaha bglah chance mak jemah nak berlagak fofular kejap kan..ihihih

Yana Kama said... [Reply to comment]

wahhhhh..best2 jugak kat semua magazine..saya baru carik satu je..akan serbu lagik 2 magazine :D

KSWSK said... [Reply to comment]

biasa la na..kita ssh nak puaskan hati semua org....ada jer yg jeles jaki jipang

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

standard ler kalau org jeles2, buat dunno ajer ler nana...me mcm dh tak de mood nak update apa2 kat FB tu...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu..glamour lagi..biar la org yg tak puas hati tu..kami tumpang happy .. :-)
harus la compile satu album tau semua nie..bukan senang..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

org yang lebey kurang jeles tu..kasi penampo jaa sonyap la pastu sebok jaa kan....dongki jaa...ape pon...mak jemah bangga ja kawan ngan uolls..kakakakak....walau muka tak masuk..tempias kengakawan..kakakakakk

~ana~ said... [Reply to comment]

wow weee..glamour nya mak gadis nih..:)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhh cam artis panas lak korang hahahah

shark said... [Reply to comment]

waaa
shark mmg minat ngan shila tu
super kiut miut yg amat:)

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

OK, memang lama giler tak baca majalan.. kawan kasi majalah sebeban 3 bulan lepas pun tak baca2 lagi.. sungguh tidak berdaya nak pandang buku.. baca blog jer rajen hehehehe

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said... [Reply to comment]

wah!! syoknya.. dah lame tak beli majalah URTV..

Lelord said... [Reply to comment]

pehhh hebat la gadis2 sekalian....remaja jelita gtu

pemes 1Malaysia ni tahniah beb

Aziela said... [Reply to comment]

biarkan yg jeles tu terjun dgn labu2nya nana....hehehehehhe Kalau diorang nak, diorang pun kena kerja keras mcm Nana and the gang gak kan.....

Oh yer... Akak dah dapat kerepek...dah buat entry pun.. Besstttt.....

sue zainun said... [Reply to comment]

banyak tul gambarnya kan..
abaikan jer yg tak suka tu..ni ha kami yang suka nih nak tengok..hehe

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhhh..tahniah ye..mmg glemer sungguh ni..yg majalah last tu siap ada gmbar kemenangan..highlight muka nana..hihihi..pasni lehla potong satu2 framekan kat umah..=p

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
Hahaha gadis la sgt kan
Dia xtau dah mak gdis heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi
Hahahha
Segan gini
Yg glmer shiela je
Kmi tumpng sekaki hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...