MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 13, 2012

Kenny Roger's Red Eating Day 2012

ni tahun ke-3 berturut2 aku support Kenny Roger's Red Eating Day, buy 1 free 1 tu...sape xmo..nak2 rege KR pon bukan nye murah...idok bole selalu2 nak makan kat KR ni...heee..sekali sekala bole la..tp harganya idok la mahal melampau...

1. tahun 2010
2. tahun 2011

dua2 tahun tu entry nye gambar seme dah ilang cam cilaban...hahaha sakit ati aku kan.tahun 2010, g ngan deah, 2011 deah & nana falsya xde tahun ni baru complete berempat...meriah memasing ngan baju merah..aku jek xpakai baju merah sebab xdek baju merah heee..seb baik la shawl aku tu ada sikit punca2 merah hehe jadi la...tak semestinya kena pakai baju je merah, nak pakai spenda merah pon bole..tapi sanggup ke nak tunjuk bukti?hahaha....

aku adalah org yang selalu dipertanggungjawabkan untuk cop tempat..mementang la opis aku dekat ngan umah & JJ Au2, esok2 klw opis aku dah jauh...ko la plak deah amek tugas aku mengecop tempat...hahaha..sampai KR kul 5.45 orang tak ramai..duduk kejap tunggu puteri2 lilin diah & falsya tu dalam kul 6.30 dah start orang q panjangggg punya...sian...kami tak lepak lama pon..abes makan tros gerak kasi la chance kt orang lain nak merasa kan...

korang2 jangan la jadi sebahagian dari orang2 yang tak reti bahasa ek...kadang2 menyampah woo nengok..awak dah sudah makan tak reti2 nak bangun ke?xnampak ke orang kat luar tengah tunggu turn nak masuk.....awak bole lepak2...gelak2....main2 henpon tanpa perasaan bersalah & saje buat2 tak nampak orang2 kat luar yang beratur sikit punya panjang nak masuk....

muffin je sempat snap lain2 xsempat sebab masing2 mcm piranha hehee
 diah tali2 tu dah mcm tali bra plak hahaha...lenkali pakai baju seksi2 skit kasi kuarkan tali bra je bukti merah hahah....
side dish dia aku selalu amek coslow, fresh fruit salad & whipped potato, lain2 xbape gemor
 ye2 ko kan sya...nampak mcm lapar sangat penghabis nye aku juga jadi DBKL hahaha....
 I enjoyed my ROASTERS Eating Day (RED) because the juicy, flavorful and freshness foods make me feel healthy all the time and share the experience with my best friend make it more completely fun (。◕‿◕。)



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku suka tgk korang posing2 nieh ..

ps : aku lak hangin org dok komen2 anak org gelap ker putih ishhh ...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah lama tak makan KR..huhu.. dulu masa bujang selalu makan sesangat..hehehe

adarnadzmie said... [Reply to comment]

akak pun layan buy 1 free 1 di KR ni...haha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..best la tgk korang..meriah je ramai2..

Ida Rahayu Yahya said... [Reply to comment]

ahaha!
terbaek.
1st experience aku dgn red eating day ni
aku tak pyh beratur lansung then dpt ayamyg betul2 bru kuar oven.
melocot lidah mak!
ahaha
and lagi best..
side dish takde kena catu.
huhuuh

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

eh..boleh pulak tukar salad ek?? ila xleh tukar pun... mcm nak giler habiskan red bean tu.... tp mmg best la

amiey lee said... [Reply to comment]

aku pun..sbb kenny rogers bawah opis aku jerk...tapi tk penah amik gmbar hahahahha...gilo ko budak opis ramaiii maluuuu

Falsya said... [Reply to comment]

gaya mesti lebih na..wahaha..

atty's said... [Reply to comment]

kty kan taun ni leh terlupa,
padahal ari rabu ari tu berjimba2 movie marathon, elok je lalulalang dpn KR, tapi leh terlupa..takde rezeki

mama leen said... [Reply to comment]

patut la hari tu tgk semua pakai merah.. ingatkan ada besday party ke apa.. huhu tak tau

~ana~ said... [Reply to comment]

waaa....ingat kan thn ni boleh la tp ada tragedi la plak berlaku...terus dah langsung x ingat apa...

Alycia said... [Reply to comment]

huhu.. dh pakai bj merah, skali pg org beratur pnjang.. trus kansel, mkn kfc jer ;(

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sedp nyer....bile nk belanja fasz ni :P

FiZ said... [Reply to comment]

wahh...besttnya.mmg stiap jmaat krr red day ke?


*TQ kak nana for the info abt the cmpny =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...