MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 16, 2012

kerepek ngaku RM12/bottle.selagi stok masih ada

update on 17/1/2011

oleh sebab stok lama 12kg bersamaan 20 botol dah habes..makanya saya terpaksa buat stok baru
& harga bagi stok baru akan naik jadi RM12 yea kawan2..
pasal saya dah tak dapat buah ngaku murah di pasaran lagi dah...

atas permintaan ramai...aku dah amek tempahan untuk kerepek ngaku...sape2 berminat ni ada cara nya mcm mana nak oder...

harga sebotol RM10 << ni harga stok lama...20 orang pertama je yang dapat harga ni...
untuk stok baru harga RM12
postage RM5 untuk satu botol, kalau nak oder lebih dari 1 botol, harga lain sebab ikut saiz & berat kotak
kalau sape2 berminat bole CALL teros, sorry sms takut tak sempat nak reply....ni no aku 0122394156
payment plak bole bayar thru m2u acc no 162209940659 fauzana ismail

ada orang tanya rasa dia mcm mana?
rasa dia mcm kerepek pisang pon ada, mcm kerepek kentang pon ada..
tapi yg pasti lagi sedap antara kerepek pisang & kentang...lemak2 gitu
 kerepek ni tak banyak yea...selagi stok masih ada...

p/s: ni harga pengenalan yea..lagipon aritu aku dapat stok ni murah..tu aku jual murah je..
kalau korang google harga sebalang mcm ni RM16 tau..
andaikata stok yang sedia ada ni habis & aku terpaksa bli stok baru..mungkin harganye xsama la yea
pasai buah ngaku ni harga dia tak tetap kt pasaran..kejap murah kejap mahal....

(harga pengenalan RM10 dah abes....harap maklum yea)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Hafriz Mohamad said... [Reply to comment]

fuyyo..~ mcm sdap.. krupp3!! hehe..

^_^ jom singgah blog PM plak.. santai. hehe~

Falsya said... [Reply to comment]

akak fauzana..adik nak borog semua boleh tp masuk buku..hahahaahhaa..

Afne said... [Reply to comment]

nana, gila la ko settlekn 12 kg!

fieda said... [Reply to comment]

RASA KEREPEK NI MCMNA..?

shera haifa said... [Reply to comment]

mak oii. rajin btl laa kak nana nie..

adarnadzmie said... [Reply to comment]

sedap ni krup krappp..hehe

Alycia said... [Reply to comment]

wah dh jd tokey kerepek ngaku hehe.. ehh, kt nk order..

~ana~ said... [Reply to comment]

rajin nya nana nih....

KSWSK said... [Reply to comment]

siapa yg xmo jarinya tersagat sila bl je yer dr nana..boli...boli...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhh... masyukkkkkk

WILAYAH C.T.M said... [Reply to comment]

aduiii..bc entry pasal kerepek ngaku ni dah wat terliur la..btw,slm perkenalan http://lagakpendita.blogspot.com/

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sedap!!!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

ahkak fafau..sy nk sebalang..tp bg la ikot tepi lg sebalang..hahahahaha

ieda said... [Reply to comment]

hurmmm nak juga merasa nie ..
ermmm nanti akak call nana ;)

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

wah ...nana dah jual ke kepek ni, baru perasan.....wah leh wat business lak...hebat la nana.sy nak discount leh? hehe~umah nana kat bangi kan. kasi la kite rasa sebekas FOC.hehe

Maz said... [Reply to comment]

nk try tp ade free delivery tak? sambil berniaga sambil melawat rakan blogger u ni...hehe...

Tihara said... [Reply to comment]

waw..sedap ni..nak folow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...