MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 17, 2012

kl festival city

haih...sana sini orang update g terjah kl festival city kan..akhirnya ktorg ni yang duk jauh sekentot ngan KL Festival City baru la kesempatan nak terjah last weken.gile..bz manjang kan..mana sempat nak terjah..jadual dah mcm yb2 dah seme...manjang ada je hal weken kan...

ok la nak kata besar sangat tak la besar mana kot...tp parking mcm agak susah...kira agk crowded juga...tak mcm wangsa walk lengang skit, sini best mcm2 kedai ada..tak mcm wangsa walk..kedai2 nak soping mmg tak banyak pilihan..tp kt sini ok..

paling best aku ternampak ada panggung wayang! hehe...ni yg suke ni skang xyah g jauh2 nk gtgk wayang..tapi sini wayang MBO la..deah lagi suka la sebab sini ada nandos...heheh...nanti aku cite ada satu kedai yg jadi kegilaan ramai orang..murah2 barang dalam kedai tu

masa baru sampai damia baru2 tido tau..jadi dia cam xde mood la nak jalan sebab ngantuk, sekali naik tingkat 3 deah kata jom kita kasi segarkan mata damia...nak tau tempat apa yg bole segarkan mata budak2??


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ha ni la tempatnya yang otomatik damia yang mulanya mata layu ngantuk tros jadik segar haha...
kami pon segar la sedekah kat damia 5 hengget teman dia main seme mainan2 menyegarkan mata ni
 kemain si mia mula masa naik eskeletor kemain melentok atas bahu mama dia xmo jalan ngantok..cess
sampai tmpt ni tgk kemain ceria ilang ngantuk!

cer tgk muke mia dari atas sampai bawah..senyuman tu dah menggambarkan betapa sonoknye dia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahaha..ngn mama2 kena main..pdn muke ko..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

sungguhkan budak2 kalo dah ngantuk xleh nak wat pe dah tp kalo ada 'penariknya' mmg lupe diri jap hehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh siap 100% ker nana tempat ni...last few months still ada palang2 cerucuk tu...

amiey lee said... [Reply to comment]

tk terjah lagi...heee

syanasaid said... [Reply to comment]

pegi la karok dia
sejam karok + lunch baru RM8.90 sorg

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

hahhaha..tu diaaaa..
memang budak2 takmo balik aa pastuh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sempat mama dier join sekaki...ngan ber handbag kat sebelah...pon boleh...akkakaka

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

ooo ni ke tempat beli bunga bunga td tu....nak g gak!

Cute Mum said... [Reply to comment]

kalo dania nampak nie, mesti segar mata jugak.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...