MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 3, 2012

lunch together2 @ ayam penyet

ari jumaat lepas deah ajak lunch sama2..deah ok la opis dia rehat lama 2 jam, nana pon sama 2 jam, bole lagi lajak2 aku ni bab2 masa mmg sangat straight la kt opis...jumahat lunch sejam je..tu diorang terpaksa berkorban...kalau nak lunch ngan aku diorang kena ke arah opis aku...hehe...memula cam nak g lunch KLCC la bagai jangan berangan la ko deah..tunggu la nanti aku carik keje lain,kot dapat opis baru nanti lunch ari jumahat 2 jam bole la kita beronggeng lunch kat klcc bagai...

kitaorang g makan kat nasi ayam penyet kat wangsa walk, sambal pedas verapi..bepeluh2 menahan pedas...siap minta sambal lebey hahaha..makan sambil menangis...amek ko verapi pedas nye tp still xbole lawan wong solo kampung baru..

sesambil lunch tu ktorg vincang2 la...trip hujung tahun ktorg...trip tanpa falsya again..sian ko sya..bape kali dah trip kita ni ko xleh join, melaka dulu xleh join, cherating xleh join, ni trip hujung tahun pon xleh join xpe sya jgn sedey2 nanti kita set lagi ek kumpul duit dulu nanti kita g jalan lagi

seme amek ayam, aku pasan ayam dia besar plak kali ni sampai deah tak abes ayam..pastu seme dok hulur ke pinggan aku mana la tak membesar dengan jayanya aku ni
aku nye air lemon adoiyai plain je rs mcm air msk pon ada..keruh ke yg bezakan ngan ais kosong deah tu nana amek choc ice blended
 jgn tekezut eh tgk diah berubah penampilan dia mmg bertudung g opis
cahaya keimanan terpancar wahaha...gambo xlawa mengadap cahaya



Published with Blogger-droid v2.0.2

9 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tiba teringat kat ayam penyet...ohhh windunya dengan ranggup2 itu..tempe :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbeliak jaa bijik mata tengok deah pakai tudung...kikikikiki..openyer G opis pakai tudung..baguih2..tp cun gak tu deah pakai tudung...

Falsya said... [Reply to comment]

mencik laaaa..korang selalu wat po=rogram belakang akuu..kite putus kawann..uwaaaaa...

muahahaha..ssh la..kalau ujung thn xleh gie,kite gie awal tahun nye trip..amacam?..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

nampak sedap tapi hubby kita tak suka makan....

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

weiii...start taun depan aku kena menyimpan ni..wat duit celah gigi tuk kawennnnnn...korg kena banje aku kalau nak jenjalan..hahahahah kalo x im soryy..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

eh da taun depan la ni..hahahha

Em's Family said... [Reply to comment]

selalunyer ayam penyet i takkan sentuh sambal dia.. serious pedas giler..

Miss uCu said... [Reply to comment]

nyum3..sedap nye...i like too :)

Miss uCu said... [Reply to comment]

nyum3..sedap nye...i like too :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...