MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 5, 2012

masalah rambut gugur

hair loss


aku mmg ada masalah rambut gugur bole kata teruk kan..tu pasal aku jrg sikat rambut bukan sebab pemalas..tapi klw aku sikat makanya makin meriah rambut aku berguguran...bese klw rambut dah kering aku tros ikat xde sikat2...

masa pregnant jgn ckp la lagi teruk..xpenah pon aku pakai produk2 apa ke nak kasi ilang rambut gugur..aritu g klinik lama sgt tunggu turn kan, aku nengok ada satu poster shampoo khas untuk rambut gugur, teros aku teruja nak try....

arini baru masuk 5 ari aku pakai shampoo ni..sekali sehari je rambut licin gile pas shampoo so far baru 5 ari guna kan xde la nak kata terus berkesan tapi..yes rambut dah makin kurang gugurnya..ni baru 5 hari kalau 50 hari? xjumpe lagi la kot rambut aku atas lantai putih umah aku tu...

kita tunggu & lihat keberkesanan Hair Dr. ni botol beso ni rege RM75 product made in korea
seb baik FREE haha..kalau kena bayo sendiri xkuasa mak! baik ajak amrul g makan kt chilis hahah
katanya klw nk lg berkesan kena pakai sekali dia nye serum tapi xmampu serum dia rege RM200 lebey huwa2...tak yah berangan nak berserum2 
sape2 yang berminat nak bli online sila terjah SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Adek Pijat said... [Reply to comment]

kat mane ade ek? ada masalah rmbut gugur gak...berpunca dari terlalu byk mkn ubat alergik..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me so far alhamdulillah, tak de masalah dgn rambut :)

Falsya said... [Reply to comment]

ko kene promote kat diah shampoo nieh..rambut aku still ok..ade gak la gugur but xde la kronik sgt..

aii gie saloon semua puji rambut aai lembut n cantek tau..muahahaha...

watyz said... [Reply to comment]

aku pon ade masalah ngan ko. rambut aku byk gugur. kadang2 takut nak shampoo + sikat rambut... :(

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

Saya pon sama..kalau sikat rambut, ha macam orang kena leukimia..terus tak sikat, sikat bila lepas syampoo aje.

Camne nak dapat free gak? hehee

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

inapun sama ler nana..
rambut gugur teruk sgt..
asal sikat je pg2 mesti gugur..
dah naik nak botak anak2 rambut ai ni..
hik3!!!

CaDLyNN said... [Reply to comment]

lin pon ade prob yg same...rase mcm da nipis je rambut sbb asyik gugur...nnti bgth ye kalau really berkesan..nk try jugakla..

Cute Mum said... [Reply to comment]

samalah masalah kita..
penuh satu sikat tue dengan rambut..
kat lantai jangan cakaplah..
sampai dania pon geli nak pijak carpet depan meja solek tue sebab banyak rambut..
tapi uyun jenis takleh kalo tak sikat rambut.. gatal kepala..
sebelum tido pon wajib sikat rambut..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

rambut aku tebal la..xpela gugur2 sikit tu..hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

samala ..Ayu pun teruk gak problem gugur rambut nie..rasa nak potong pendek jer..senang sikit, hubby plak tak kasi...

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, klau kat kedai, kat mn nak beli erk...aku pun bermasalah rambut gugur ni..

Echa said... [Reply to comment]

ye.. ye.. aku memang ada masalah rambut gugur ni wei.. siyes sangat sangat bermasalah.. masa nandung jangan citer la...

eh.. camne ko le dapat pree.. heehhehe

rahayu said... [Reply to comment]

No hp ibuayu 0197270312

Jaa said... [Reply to comment]

saya pun ada masalah ni jugak..tambah teruk masa preggy...hubby selau bising rambut banyak atas lantai.. dah sapu pun.. ada balik...huhu

fazilzura said... [Reply to comment]

aku pun ado jgk , faktor usia kut beb hihihihihi...

nk kato akibat baby main air liur, baby kite dh beso ...

aku ado gune syampo bwg , ok jgk ler.. cume bau nye busyakkk

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

dulu pernah try aquora ..syampoo utk bertudung ..sekali jer beli pasai mahal .. hu..hu..hu

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

samalah cam saya ni nana... rambut gugur jugak.. adehhh...

iela said... [Reply to comment]

cuba la syampu Nutri-M. Alhamdulillah semua yang dah pakai kata best.

http://kittymitty.blogspot.com/2011/12/shampoo-100-herba.html

BeautySecrets said... [Reply to comment]

cubalah sapu kulit kepala dengan minyak buah keras. gerenti berkesan. petua orang dulu-dulu ni. sekarang dah siap jual yang siap sedia dalam botol. tak payah susah-susah nak tumbuk buah keras lagi.

http://beautychantik.blogspot.com/2012/02/minyak-buah-keras-melebat-menghitamkan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...