MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 5, 2012

menang preview pass filem KERAMAT

kemenangan pertama untuk tahun 2012, cewah hehe...

alhamdulillah...aku main tibai je slogan filem keramat ni...monang plak dah..ni kali ke-3 menang..tgk cite ni mcm best je...cite seram..tapi nye oleh sebab aku dah ckp sebelum ni kan..kalau aku ada menang preview pass dari MIG aku akan kasi orang lain je..

jauhhhh & jalan jem seksa nak menyampai ke subang parade...nanti aku kasi je la sape2 yang nak

 kemenangan pertama utk tahun 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

!! YaNa YassiN !! said... [Reply to comment]

Tahniaaah,... jumpa d sanaaaaaaaaaaa.

*azni* said... [Reply to comment]

menang saje nana ni..jeles kite taw.. :)

eB ezrin said... [Reply to comment]

alahai, jelesnyer. biler la kami nk gi tgk wayang nih. hu3

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

tahniah nana...asyik menang jer hihihi jeles teman..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah Nana!!

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tahniah..bertuah!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

KALO SUE MENANG PON SUE KASI KAT ORG LEN...X MO TGK CITER ANTU....

syanasaid said... [Reply to comment]

aku pun menang...
aku plan nk pegi
;-)

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

Saya nak boleh? Sebab Subang Parade tu sebelah je ngan ofis. Balik keje boleh fly terus ke situ.

Nana said... [Reply to comment]

@!! YaNa YassiN !!
hehe saya tak pegi..
bg org lain lah
jauh sgt

Nana said... [Reply to comment]

@*azni*
hehe join tak?
ala klw join musti menang sebab senang je

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hahah nak jeles wat pe
kita xleh tgk hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
tq...
rajin join kan diri
mesti ada yg sangkut
kita saje try
xdpt pegi kasi org hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

tq
rezeki :)

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah seram!

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
owh selamat menonton heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Hafizah Haruno
alamak..lambat sejam hehe
dah bg org lain dulu dah
xpe nxt time ok

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

tahniah nana..!! saya dah lama tak g tgk wayang... alisha ni kecik lagi.. takut dia buat perangai dlm panggung.. tu yg xberani nak masuk tu...

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

Hahaha...tak pe Kak Nana. Sebab Subang Parade depan mata je. Sebab tu saya mengoffer diri. hihihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...