MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 10, 2012

muka kami terpampang di paper kosmo hari ini :)

bese kan tiap2 pagi sebelum start keje aku mesti baca paper kosmo makcik cleaner punya arini ntah cam mana bizi sangat wat keje kan xdan nak baca paper...tetiba dapat sms dari falsya dia baca kt blog aku ada orang komen muka kami kuar paper...dan2 aku g carik makcik clenar pinjam dia nye paper ..amek...sekali aku scan tros hahaha...ye la..bukan senang nak kuar paper kan..plak tu dia mention nama sorang..mana tak bangga kui2

sape lom baca paper kosmo sila la carik buka page 27 segmen varia :)

 

yang ni discan 5mnt pas dpt tau muka masuk paper haha
kali ni masuk paper siap dia tulih nama penuh skali auuww mesti bangga ma & abah tgh baca kosmo kt umah hahahahaa over tampa kang
 kan aku dah kata muka pasya akan beso nanti sebab org lain seme pakai tudung kan, group ktorg je free hair...wartawan tu amek muke fasya je masa bengkel kecantikan tu hehehe

gambar selingan..nak juga tu hahaha
 ni 2minggu lepas paper metro ruangan sukan muka surat 77 amrul & the geng masuk paper juga..menang ragbi haha...pemes cer carik mana amrul?

sebelum2 ni pernah la juga muk kuar paper
berita harian, masa keje finas
sinar harian - 2x masa blogger gathering

lagi 3 magazine coming soon...majalah jelita bulan depan, majalah remaja & mag eh tak tau bile

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. rezeki murah tu sellau keluar paper NANA.. tahniah!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah dah kuar dah ..cayalah..best tu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah dah kuar dah ..cayalah..best tu..

InaAchik said... [Reply to comment]

auuuuuu... glemer ko~~~

syanasaid said... [Reply to comment]

kelas ko jahhh

lia said... [Reply to comment]

ayat x bleh blahhhh paper tu...

'16 gadis...

perghhhh fewittttttttt

wantie said... [Reply to comment]

perghhh.. glamour tu. laki bini masuk paper. cayaklah.

ko ada simpan dalam album gambor umah kau tak? wat kenangan untuk tatapan mia.

KSWSK said... [Reply to comment]

nak otograp....please...hik..hik..hik..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

perghhh... gelama nko nana..
muka depan wooo, besar plak tu...
tahniah again!!!

amrul pun, tamau ketinggalan yer..
masuk papaer gak die.. hehehe
seri baru!

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

Hehe, kita pun perasan. Macam bangga sikit sebab tau awal psl percutian safi ni.

deela~ said... [Reply to comment]

nk autograf... he3

neway, tahniah2 =)

Mama Rizq said... [Reply to comment]

congrates..hubeywifey dua2 masuk paper..sehati sejiwa ni..hehe..

sue zainun said... [Reply to comment]

bestnya dapat kluar paper..bukan senang tu..hehe

~ana~ said... [Reply to comment]

glemer siut...:)...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehhe congrats sbb glamer tu..seantero malaya heheh

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

mesti bangga + seronok....

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

wahahahha..lawak kn tgk muke sndiri..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh!! Makin glemer la pasni :)

Nak minta otograp boleh? hehee

adarnadzmie said... [Reply to comment]

glemer yer ko dik... hehe...tahniah dr akak sbb menang kliq safi balqis...

Lin Azlina said... [Reply to comment]

dahla dapat ipad..jumpa shila pastu g jenjalan...masuk paper lagi...hehe..tahniah kak

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
ish xde la selalu hehe
kadang2 je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
haha pemes kejap

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
heheh mrasa juga muke masuk paper haha
cam lawak je tgk muke sendiri kt situ

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
wahaha mau otograp kan tadi?

Nana said... [Reply to comment]

@lia
wahahah
yg gadis nye 2org je
lg 2 xgadis dah wahahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
ada simpan laminate lg hehee

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
tang mana nak sign?hahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
eh bukan muka depan la hehehe
muka tengah2

Nana said... [Reply to comment]

@Hafizah Haruno
wahahah tu la nye
lambat btol kuanye
ipad pon dah jual hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@deela~
hahah meh2
mana nk sign?

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Rizq
wahahah xmo kalah

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
heheh alhamdulillah...ada juga kesempatan muke kuar paper hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hahaha
malu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tq..
abes la orang kampung nengok ni hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
bangga?xsangat la kot
xbaik nk bangga2 haha
tp sonok mmg ye

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
tau xpe hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
adoi xde maknanye nk glamer haha
bole2 mana nk sign?

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
hee mekaseh kak..

Nana said... [Reply to comment]

@Lin Azlina
heee alhamdulillah rezeki dari allah

nursalwa said... [Reply to comment]

ari nie kat paper utusan plak.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...