MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 11, 2012

muka kami @ utusan malaysia plak

wewitt..pemes mak jemah hahaha..semalam dah kuor paper kosmo, arini paper utusan plak mekaseh kepada tinieTM yang email bagitau..kalau tak sumpah tak tau..syana pon tq sebab bgtau kt fb..aku ni ada je paper utusan ni mmg opis langgan tapi xpenahnye nak baca...kalau mood rajin nak baca pon time lunch hour je bar belek2....dah dapat tau ni kan...cecepat cari kt receptionist area kt depan

nengok2 makcik cleaner tengah baca..dia cakap saya nampak muke awak dalam paper..aku cakap syuhhhhh.... diam2 jangan bising2 tau hahahah...ekceli kan..segan aku kan penah bagitau aku mmg tak kecoh2 kt opis pasal aku menang ipad tu..one day terkecoh juga...nasib la kan..

paper kosmo semalam yang makcik cleaner punya pon aku cepat2 sorok tak bagi opismate nengok, arini paper utusan ruangan mega ni pon aku sorok part artikel safi ni hahaha...xmo diorang tau xsuka la kecoh2 kt opis..nak kecoh kat blog xkisah hahaha..nak kecoh kt FB pon lagi tak kesah sebab aku mmg blok seme budak2 opis ngeh2x....aku kalau bole kan xmo officemate tau pasal personal aku..biar dia kenal aku kat tempat keje je...ntah la sejak join sini aku jadi gitu..kalau kawan2 opis cukup dekat opis je...mmg aku xbercerita kisah2 peribadi...waktu aku ngan kawan2 opis isnin-jumaat dari kul 8pg-5ptg tu saje...

 segmen mega , paper kecik tu page 8
gambo sama je bak kata falsya..nak nengok gambo glam2 tunggu magazine kuar nanti la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Weeeee!! Bestnya!! Glemer weih oiiii!!

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

bestnya! glamour..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kak..nak sighnnn...he he he..

IEMA said... [Reply to comment]

waaaahh...glameerr nana...ehhehe

eT said... [Reply to comment]

waaa...glemer u masuk paper...mntk otograp...hehe

eB ezrin said... [Reply to comment]

i bangger :)

syanasaid said... [Reply to comment]

kelas ko jahh
nnt magazine konfem lg meletop
kedebabbooommmm

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu glemer gelemerr..kembang hidung aku hahahhahahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
Hahahaha glamer kejap jek :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Adieyza
Hehehe kenangan ni msk paper

Nana said... [Reply to comment]

@IEMA
Alah...tmpg glamer shila tu je hehh

Nana said... [Reply to comment]

@eT wahahaha tang mana nk sign meh

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
Hahaha bangga ke tq...

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Heheh xsabar nk tgu kuar mag plak :-) ober hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahaha ko pon kembang gak ke hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...