MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 6, 2012

nasi lemak + sup dorai

malam tadi falsya ajak dinner kat dorai (jln doraisamy) dia nk suh ktorg try makan nasik lemak ngan sup dorai kebanggan dia tu hahah..aku kemain lg dok kata pelik ke apa ni makan nasi lemak ngan sup hahah..xpernah di buat aku makan nasi lemak ngan sup...

ok xpela..dah org tu beria2 suh kita mencuba kan..apa salahnye..sesekali menerima menu yg baru haha..aku ni kan jenis xbape suke mencuba sgt...suka mmg suka la tp aku rasa makan nasi lemak ngan sup mcm orang dr planet lain je hahahah....

kedai dia bese2 je..tepi jalan dekat2 ngan opis nuffnang xde bumbung pon..relek je makan atas divider, sekalli dah makan..ahh la btol sedap...memang tak salah mulut ko sya hahaha.....minta maap la aku kutuk ko dari planet lain mkn nasi lemak ngan sup dorai hahaha....diorang seme amek sup ayam, aku amek sup perut,sian diah dia xleh masuk sup tu katanya bau kuat..hehe mmg la sup mamak kan kuat rempahnya...tp sedap! bertambah sedap plak tu sebab falsya yg blanje...muahaha..mekaseh yea...nanti kita carik tmpt makan bez lg sape plak nk banje pasni?

ni seme gambar2 dr tab kamera battery abes plak..lupe nk cas ceh!

mia pon makan nasi lemak
alamak ngape muke mcm zombi je aku ni
ni la sup dorai nye
kenyangggg

eh pesal plak entry pasal makan2 je ni haha..sorry la xde modal nk cite dah
p/s: kwn2 aku 1/2 day arini nak g inteview..doakan aku ye... 


Published with Blogger-droid v2.0.2

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

selamba je ckp aku dr lanet mana..kali nie tmt lain diah plak blanje..muahaha..

amiey lee said... [Reply to comment]

heee ..best nye pekena sup

gd luck nana...
ko jgn lpa bg resume kt aku

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

pe plak..Nana Mia la..suh die cr tmpt best2!

ieda said... [Reply to comment]

sedapnyee sup ..
nak2 makan ngan BFF nie .. ;)

watyz said... [Reply to comment]

semoga berjaya di intebiu.. :)

~ana~ said... [Reply to comment]

pernah dgr nasi lemak sini tp x pernah try la plak...

good luck for interview nanan..:)

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg sedappp
tempat aku dating ngan syarul
kuikuikui

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

pandai damia mkn nasi lemak sendiri.. abeh ke tu? kalo si Aqil adoiii kene suap baru abeh.. kalo idak ermmm main je lebih..

Maya Mayana said... [Reply to comment]

saya doakan awak berjaya dlm interview itu..Amin... :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

selalu makan kat sini.. memang sedap dan terbaek la..

wani johari said... [Reply to comment]

gud luck nana...semoga rezeki awak di tahun 2012..rezeki mia...mia: jgn lupa doakan utk mama yee...

Cik Pengat Pisang said... [Reply to comment]

kedai sup ni pernah masuk dalam rancangan warung kita la kak nana...best eh?nnti leh try :)

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah bereh2...deah ko nak banje apa

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ok2 beb nanti aku email

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
aku banyak je tempat bez2
duit je xbape nk bez ahahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tambah plak ada org banje heheee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehe ni baru pes time dgr nama kedai tu

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah pecah sudah rahsia ek

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
damia lg suka makan sendiri
xmo kita suap

Nana said... [Reply to comment]

@Maya Mayana

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
owh yeke
hehee
pandai cr tmpt bez2 ek

Nana said... [Reply to comment]

@wani johari
tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Pengat Pisang
la yeke haha
tak tgk astro la
umah xde astro heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...