MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 17, 2012

periuk belanga@ platinum walk

dah abes cuci mata kat KL festival city si nana ajak g makan...malas nk g jauh2 aku ajak la makan kat periuk belanga kat platinum walk, sebelah kl festival city tu...antara kedai peberet aku gak ni..nak2 dia nye ayam penyet..memang sedap la pasai dia ada kasi sup..xde la kosong je nasi tu kering xde kuah kan..

lagi satu kegemaran aku kt kedai ni dia nye bandung sodap terbaekkkk aku pernah minum...memandangkan aku dah kenyang melantak cucur udang air tangan ibuda terchenta sebelum gerak g sini..makanya aku oder air je wat basahkan tekak..alamaklum la..KL skang ni dah mcm musim kemarau ke apa..panas terikkk...

sape2 nak try makan sini aku rekemen la..pasai makanan dia sedap2 & harga pon xmahai mana...kedai dia opposite ngan flaming steamboat...kot klw malam2 g uptown danau kota..lapa xtau makan mana singgahla sini bole tahan seme makananye...


klw mai sini sila cuba dia nye bandung soda TERBAEKKK
ni lom kacau lagi ni..tu psl warna tak menghairahkan.....
ayam di penyet2
deme berdua makan nasi goreng berlaukkan ayam penyet
semangat si nana pakai baju safi hehehe..aku sayang nk pakai ada je simpan dalam lemari
damia menunjukkan skill menggulung lidah..ko bole?hahaha
mama dia mmg xbole la...
RESTORAN PERIUK BELANGA 
No 69-0 G-floor Platinum Walk 2
Jalan Langkawi,Danau Kota
Setapak,
53300 KL 
Tel: 0132996002
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

hee leh try kan aku ni pun hantu ayam penyet

syanasaid said... [Reply to comment]

ko xbleh gulung lidah?
dulu time skolah ade subjek ape ntah
sains kot psl gulung2 lidah ni
ade yg bleh ade xbleh
hehee

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

nampak menarik le dear ayam penyek tu.. ;D

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

ooo periuk belanga ni mcam ada satu cawangan kat kelana jaya, tp tk pernah lg try...sedap ke aym penyet dia?

Cik Sara said... [Reply to comment]

kedai nasi ayam penyet!!! Boleh terjahlah gini.. tak jauh dah..

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

haah penah makan kat sini tp lupa nak review...

rahayu said... [Reply to comment]

nana akak dah terima semperit tu..nanti akak buat storynya ya..tq somuch

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

uish nak kena pi try gak nie,
tgk saja pun dah rasa terliur,
hihihihi

deqlis said... [Reply to comment]

menyelerakan laa Nana... tak pernah lagike sini..leh try:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...