MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 16, 2012

persiapan kawen..

haih bukan aku yang nak kawen lagi...tapi dua orang makcik senah ni....maisng2 dah nak naik pelamin dah tahun ni...jadiknye persiapan dah start kena buat dah skang...si nana keding bulan 4, si deah bukan 6 agaknye...

ari sabtu plan awalnye teman si nana tempah baju nikah kt kawan dia kt bukit jalil...tapi sebelum tu singgah tesco ampang dulu beli buah ngaku sebab ada oper 88 sen sekilo! bapak murah...amek ko aku rembat sekotak dalam tu ada 10kg...(ni kes nak wat meniaga la ni) blom campo ngan ngaku yg aku pilih2 dalam 2 beg sebelum aku rembat ngaku dalam kotak tu....

tau x aku sorang je orang melayu yg berebut2 ngan aunty2 seme ni bli buah ngaku hehehe

abes rembat buah ngaku ..tros shoot g bukit jalil tempah baju nikah si nana...sempoi je dia nye fesyen designer muda lagi baya ktorg..kawan si nana dulu keje sama katanya designer utk kraftangan.xsaba plak nak tgk baju nikah si nana ni
pastu gerak plak g TTDI sebab deah nak usha pelamin utk majlis kawen dia, oleh sebab majlis diah nanti very simple & utk kwn2 & kaum keluarga terdekat je..makanya ni mungkin jadi pelamin pilihan dia...kalau time sanding duduk bersimpuh, nanti time sanding kerawang tu dia naikkan kasi tinggi pastu letak kusi

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

berebut buah ngaku ngan org cina ye..tp mmg org cina je bli kn,,org melayu tk rmi yg tau...wah2 nana & diah plak bz nk kawin

Falsya said... [Reply to comment]

xsuke xsuke xsuke..uwaaaaa..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik deah puyer pelamin tu..kikikiki...rasa macam nak join ja...kakkakakkaka

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

bukan main nana berebut beli buah ngaku...

wah semua dah nak kawin ye...
cantik pelaminnya

Mama Rizq said... [Reply to comment]

yg me perasan sgt kak nana sorang je mlayu tgh beli buah ngaku tu..hehe..

eyndayusoff said... [Reply to comment]

Suka tengok pelamin tu :-)

shera haifa said... [Reply to comment]

'bukan 6'.. Bulan 6 la kak nana..hehe

watyz said... [Reply to comment]

nak kawen dh anak dara 2 org tu ek.. :)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
org melayu kita xbli
sebab xtau nak masak cam mana hehe
klw tau sure kita berebut juga

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
wahahah naseb badan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
haha jom join deah sanding nanti
heheee

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
murah gile kan
harus la rebut heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Rizq
hahah tau xpe

Nana said... [Reply to comment]

@eyndayusoff
simple n sweet kan

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
wahaha salah eja plak

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
ahh..xlama bini orang dah hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...