MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 26, 2012

plan nk makan mee bandung muar lain plak yg di makannyee

lepas bekpes kat kluang rail coffe, ktorg siap2 la nak balik KL..malam tu aku dah bgtau amrul nak ajak dia balik KL ikut jalan dalam..nak lalu muar, melaka, negeri sembilan..saje jelajah 3 negeri nak jalan2 carik makan...ye la...nak balik KL awal2 pon bukan nye ada apa pon kan..amrul plak ari ahad tu dah ajak balik KL heheh..dia pon bosan katanya kt kluang xde apa..tu dia ajak balik KL tu...klw ikut aku xde hal nye dok kluang lama2 bole makan roti bakar banyak kali heheh...

masa benti isi minyak kt stesen petonas kluang tu, jumpe la ngan amrul nye kawan tempat keje..dia tanya nak g mana?amrul kata la nk blk kl anta aku, kwn dia tanya tak g keduri kawen junior ke?amrul plak kata dia tak ingat..memang dijemput tapi amrul tak ingat bila kawan dia tu kawen...udahnye dari plan nak g makan mee bandung kt muar terlangkah kanan..makan nasi minyak hehe...lawak btol la lain yg dirancang lain plak jadi

makanya dah alang2 lalu pagoh tu kan..singgah la kejap makan kenduri..oleh sebab dah kenyang...program nak makan mee bandung terpaksa di kenselkan...kemain la pagi tu aku google mana tempat mee bandung paling sedap..tak tercapai hasrat nk makan mee bandung..xpe la nxt time nant nak terjah BP makan nasi briani gam, terjah muar makan mee bandung

slamat datang daerah muar...
 pengantin berarak

 serius...aku sgt suka kampung2 kt johor ni depan umah ada parit..ish...beznye klw kampung aku mcm ni
 ok dah kenyang..jom balik selamba je kan g kenduri kwen pakai suar jeans..klw kt KL xsegan sgt
tp klw kt kampung segan jugak wei..orang usha semacam jek..dah tu bukan sengaja...ni emegency namanye...last mnt baru tau ada kenduri kawen
mana penah aku g oliday bawa baju kurung hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

mee bandung bertukar jadi nasi minyak..apa2 pun lalu jalan dalam memang best sebab akak selalu buat..pastu kerjanya menginggah je jumpa kedai makan2 alal2 nampak best mesti wajib singgah

mrs.ecam said... [Reply to comment]

hoohh ko lalu kg aku ek...hikhik...dpn umh aku mmg ade paritla...tp aku duk muar bkn pagoh...hik3...

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

gambar Nana kat tepi parit tu kan
tingatkan akak kat Pak Itam kat Pontian
romah dia pun ada parit cam tu depan romah.....luas betol

kalau ada budak2....
mmg takot terjunam masok

amiey lee said... [Reply to comment]

heee best nye kenduri kampong..makan nasi lauk kampong...

hee okla pakai jeans atas blaus gitu..

kalau aku siap tshirt lagi memnag maluuuu

eRiNsZ said... [Reply to comment]

huhu misi daku mencari mee bandung jua gagal dari Melaka ke Muadzam ingt nk snggah Muar.. tp Garmin nyer setting x lalu situ huhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu mnagissssssssss haku

Zana Nordin said... [Reply to comment]

ok ler tuuu
langkah kanan
lenkali turun kluang lagi..leh terjah mee bandung muar plak...

aku rasa kan nana
petronas yg korang isi minyak tu berdepan ngan taman aku tau....
hu hu hu hu...

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

cantik la kaler bju pengantin tu , ijau muda ....suasana tempat tu mcm kat perlis la....

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hahah itu la tujuan nye
mmg saje nak singgah sebab nak makan2 hahaa
sonok plak rasa buat gini
rasa nak buat lagi

Nana said... [Reply to comment]

@mrs.ecam
aku suke la..
kampung kt johor ni
admire btol umah ada parit2 ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
tu la..
mmg bahaya kan
klw ada anak kecik
tp klw dah biasa
mungkin budak xmain kot
parit tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahah seba baik aku pakai semenggah skit
watnye pakai tshirt ngan jeans lg org usha je kan ahahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@eRiNsZ
hahah ye ke
ala aku rasa area muar tu tepi2 jalan je kedai mee bandung nye kan

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
tu ler zana
mmg harus try mee bandung pasni
tu la tujuan utamanye lalu jalan dalam aritu hahaaa
ala..yeke kat umah ko
sorry la tak sempat nak ngedate aritu la

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
bezkan suasana kampung ni
tenang je rasa

Lelord said... [Reply to comment]

weii kat bp selain beryani gam makanan best adalah mee racun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...