MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 4, 2012

port paling best, PORT DICKSON :)

dah isi perut kenyang2 makan nasi lemak batu 12, mcm bese la..musti amek gambar..ktorg singgah kat area batu 4 port orang mandi2 yang ada mcm jeti tu...cam lawa je tempat tu kan...tapi slack la ada org tengah mancing hujung jeti tu..jadik pemandangan agak tak bape cantik skit la..

mula2 sampai pd ari sabtu tu kan dah nampak dah port ni cantik klw amek gambar..time tu xde orang plak tu...tapi si nana terlajak simpang..xpe la simpan la port ni utk amek gambau ari ahad...kacau daun la org mancing tu hehe...dah xleh nak juntai2 kaki hujung jeti
oliday kali ni xde gambar melompat hehe...ntah lupe nk amek..xkan nak lompat kat jeti kot?mau roboh jeti kang empat orang melompat haha..ada la deah & mia je yg melompat riso aku nk lompat ramai2 kang ada yg jatuh laut kang hehe...

ni kira cuti2 penutup 2011 & cuti pembukaan 2012 la ni..malam new year tu ktorg xkuar g mana2 pon duduk dalam bilik je sebab jalan menghala ke telok kemang jem gile...nak2 dekat2 nak kul 12, nak balik pon kul 10 jalan menghala telok kemang jemm teruk, gini la keadaan PD kalau time public oliday...tempat percutian pilihan warga kelumpo pasal dekat kan..

hangat btol la time ni...nak buka mata pon rasa hazab..time ni kul 10  lebey je baru
takut woo nak duduk bukan2 je fikir reput ke papan ni jatuh naya aku hehe
seb baik tak nampak dalam gambar kan baju & shawl aku tak gosok hehe
si nana mmg dia nye hobi bli tshirt tempat kita oliday tu tp kt cherating ritu dia bli pasal mahai pd mudah jek tros pakai lak tu semangatt
amboi mia kemain posing kan
ni je gambo berempat blur plak tu xpela jani ada gambo berempat


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

ni cam tempat yg ada satu citer melayu tu.. apa ek.. tak ingat dah aku.. tapi cantik la tempat ni... ko mesti jumpa tempat yg tersorok kan. hehehehhehehe..

Cik Azizah said... [Reply to comment]

sis..ni port pengantin selalu amik pitca wedding o prewedding..mmg cantik :)

ieda said... [Reply to comment]

cantikk tempat nie ..
memang sesuai utk photoshoot ;)

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

bukan main seronok si kecik tue...

Cho Zila said... [Reply to comment]

bestnyer dapat amek gambar kat tempat yang syahdu gini....dapat pulak gambar beramai2...

Gieyana said... [Reply to comment]

Cantik tpt ni beb..wt photoshoot mmg menarik..:D

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

lawa port korang bergambarnie..si damia dah join da club ngan mak n makcik2 die=)

nanakimie said... [Reply to comment]

pandai damia posing2:)

amiey lee said... [Reply to comment]

huaaa lamanya tak pegi laut

atty's said... [Reply to comment]

kty suka sgt shawl nana, colourful..nak pakai shawl tak reti

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg cantik port situ erk...

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
cinta kolestrol ke?hehe nth xpasan lak bese la mata ktorg ni kan tajam haha nampak je port2 menarik

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Azizah
ahh tu la mmg lawa

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
klw wat wedding ps ni mmg lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
ahah mia mmg gitu sokmo ober

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
ni pon xckp korum ni

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tu la mmg lawa wat ps

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
damia mmg sporting hehe xyah suh wat gaya2 dia sendiri je wat

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe apa lg
weken ni g pd haha

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
heheh tq kak..tudung murah je tu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ahh mmg lawa
klw xde org hujung tu mesti lawa hahhaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

samlah kita pun suka snap2 pic kat sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...