MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 3, 2012

seprise birthday party for DEAH

ok nak cite camane ktorg seprise kan deah..hehehe..tengahari tu kan lepas sampai je apartment makcik deah tu aku & nana gtau deah nak turun kat kete kejap nk amek beg...(padahal ktorg nak cabut g kedai kek bli kek beday dia) alih2 si deah sebok nak ikut..aku ckp la eh xyah la..aku amekkan beg ko, deah kata xpe2 aku ikut...haih aku dah tengok si nana camane ni?dia nak ikut plak org nk bli kek dia ni hahah..

skali nana ckp alah..ko xyah ikut la deah tunggu je atas ni jaga mia..ktorg amekkan ko nye beg..last2 deah kata okla..yesss berjaya larikan diri dari deah haha...tros ktorg g carik kedai kek xjauh dari hotel tu..area kolej jururawat PD tu, masuk2 je kedai aku tros ternampak kek yg paling outstanding ANGRY BIRD nana pon kata ha ok la..amek la..

sampai je otel aku g kat swimming pool, panggil adik sedara deah dalam 3orang, pastu panggil pak uda skali..ckp ngan diorang jom2 naik atas kita wat seprise kat deah..ok la..supporting sungguh pak uda tau...nana tukang pegang cake, aku amek gmbr, pak uda plak dia hadang kek ngan tuala dia..sebab time tu angin kuat..lilin dah pasang takut padam kan..aku masuk dalam dulu tros tutup pintu kt beranda...pastu pak uda & adik2 sedara seme nyanyi happy birthday to you....deah tercengang2 lagi2...last2 si nana keluar dari belakang pak uda bawa kek kat depan dia..hahahha...

time tu deah dah memekak..bengong..kata g amek baju patut la lama..aku nak ikut tak bagi plak tu..sentapp makk...hahahha...bengong kan?xkan nak bawa dia sekali g beli cake tak seprise la namanya tu....yes...berjaya juga keje seprise yg aku & nana plan kan ni..mcm tahun sudahla..celebrate kat warisan rimba...

to deah: happy birthday beb....semoga panjang umur & dimurahkan rezeki & cepat2 la disatukan dengan wan...lama sangat dah aku tunggu nasi minyak ko ni..aku kawen ko jadi pengapit, falsya kawen ko jadi pengapit...ko juga blom kawen2 haha....sorry la hadiah aku tak seberapa...almaklum la..vonus lom kuaw lagik....
comei kan kek angry bird?uncle kedai kek tu tulih nama atas coklat bar tu
ni para tali barut aku hehe...nana &adik2 sedara deah
pak uda bertindak sebagai barisan hadapan nana berdiri belakang dia bawa kek
see kan tersorok nana belakang pak uda mana nampak hehe
tara...tekezut ko hahaha
29 tahun dah ko tua..kakak deah
sila abaikan budak semangat perut bulat belakang tu
nama dia fariz adik sedara deah hahaa
sebijik mcm mulut angry bird kan?hahaha
baru 4 orang je ni dah kecoh lom masuk falsya...lagi hura hara hehee
sila abaikan suar2 yang bersidai kat balkoni tu hehe....port ni je plg menarik pon
tahun depan wan plak suap gini kat ko deah, suap kek kawen haha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

mencik mencik mencik....uwaaaaa...xkire..nnt repeat lg..aku dh ckp ngan wan dh..

*perut anak buah deha tuh mmg marvelous la..geram aii..hahahaha. *

Zana Nordin said... [Reply to comment]

aku kan nana
kalau kawan aku buat suprise macam nie
sure time2 tu jugak menitik air mata aku...

sweet sangat2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya dpt seprize hehe

Lelord said... [Reply to comment]

hehhehhee best2

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

KAKAKKAKA..MMG TERBAEKKK TU...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tak penah dapat serprise gituuu..bestnya jd kawan uols erk..eheheh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tak penah dapat serprise gituuu..bestnya jd kawan uols erk..eheheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sweet,,,amik..suprise ngan kek angry bird...best la korang...
ah ah....seksi perut anak sedara deah..he he he

eB ezrin said... [Reply to comment]

syg pulak nk mkn kek tuh. :)

~ana~ said... [Reply to comment]

sweet la korang main seprais2 gini..:)

KSWSK said... [Reply to comment]

muncung deah lg pnjang dr muncung angry bird tu

ieda said... [Reply to comment]

eppy bday deah ..
seronok tgk perjalanan persahabatan uols nie ;)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahahaha..adoiyaiii...golek2 aku tawe tgk perot cousin aku tu..bkn anak buah..tq all for the wishes...

nana ni mmg suke buat benda xdisangka2..gedik tau!!

kalau falsya ade kan best..she's the one yg mcm huru hara one..miss her la..nape la die xikottttttttt...

smlm kan..aku FACETIME ngn die..cm nak melompat dpt tgk die..

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahahah mmg bulat boyot2 mcm datin maimon haahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
hahaha klw dah dpt kwn gile2 mcm ni
mmg xjadi nk menitik air mata
gelak je kejenye

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehehe
ktorg ni mmg kaki seprise nye org

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
seb baik berjaya hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe seb baik menjadi seprise ktorg

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehe ktorg ni mmg selalu wat seprise gini
tiap2 beday bff mesti ada je seprise utk diorang

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hahah kek tu je menyerlah kaler merah plak tu memancar2 dalam esbok heheee

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hahah tau xpe kiut sgt

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
dah dia je asik wat seprise utk org kan
kali ni kita kenakan dia plak

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hahaha bole ikat dah tu gantung kat sidai

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh tq kak..terharu bile org ckp gitu

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahah perut fariz mencacatkan pemandangan hahahaa

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

happy 29th beday deah! beday awal tahun rupanya hihi

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Eliza...cpt tua laaa...hukhuk

Myra Jay said... [Reply to comment]

Happy besday Deah...:)


Cantik kek Angry Bird tu..
Kreatip :)

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

kawan sampai mati!korang lah2=)hepi buffday deah=)suka ngan kegembiraan korang

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
Dia dh tua kt lom lh hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Bkn stkt cntk tp sedap juga

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
Amin moga ktorg kkl gini smpai bla2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...