MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 25, 2012

shopping @ ayer hitam

cehhh poyo bebenar bunyik nye ...shopping lahh sangat hehehe....dah tu kata g ayer hitam kan..ayer hitam apa lagi mestilah sinonim ngan soping...sebenarnya kwn amrul yg nk singgah bli kapet...aku mulanya cuci mata je..malas nk sopping2..ye arr orang nak jimat2 ni bulan depan nak g mabul...mana bole soping abeskan duit..orang duit pon xbape nak banyak kan..tahan jek napsu nih..klw ikut ati mmg duit kuar mcm air je ni...

dalam2 xmo beli...sekali terjebak bli cadar..sebab aku geram nengok dia nye corak english style tu..murah je pon 30 hengget...7pcs set dalamnye ada comforter(nipis je), cadar, sarung bantal 4 ngan sarung bantal pelok.aku ni mmg dh lama xbli2 cadar ni..yg ada pon tu adiah kawen..pastu ada yg mak bagi hah..bayangkan betapa lama aku tak penah bli cadar?rasanya sejak kawen xpenah bli cadar harap cadar hadiah je hehehe...punyala jenis xkisah nak bercadar2 baru

damia plak dia pau set barbie..seb baik murah jek...pehtu dia nk bli motor yg battery tu..RM200 hahai..memang tak dapat la mia oit...xde duit la mama..nak bli motor menan sampai mahai2 itu...nak main kita g sopping complex je la hehehe....

 ni kedai yg amrul sajest...kata orang tu mmg selalu g sini kan..dari umah dia kt kluang tu 30mnt jek ayer hitam ni, amrul kata kedai ni murah klw nk compare ngan kedai lain, kedai ni sebelah kiri marrybrown (klw korang dari jalan besar)..tapi yg xbeznye dia tulih buy 1 free 1 kan?jgn tepedaya...sebab harga dia letak tu mmg harga 2 barang...tak semua yg buy 1 free 1next station kedai kapet, wife kwn2 amrul soping kapet kt sini
 aku plak dengan riang gembiranya rembat set cadar yg cantik ni
 ni gambar2 di bawah sekalian khas utk deah..dia kan suke english deco ni nah amek cuci mata




 ok dah abes sopping...jom pegi makan!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

suke..tp idok la semua teman nk bunga2..yg aritu kite tgk kt Festival mall tu lg cun..jom rembat sane nnt!!

Zana Nordin said... [Reply to comment]

ceh
turun kluang tak bagi tahu naaa
kalau tak leh laga2 pipi...

Azekzk said... [Reply to comment]

sakan shopping.

lia said... [Reply to comment]

ha3 mmg muka ko gumbira abes dp rembat cadar tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun nya cadar tu :)

littlehumblelynn said... [Reply to comment]

NANA

x pernah smp ayer hitam ni..macam best je..harus masuk dlm wishlist jugak ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg nmpk gumbira hati itu..akkakaakakkaa

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

wah..bestnye dok shopping~...
nie ayer hitam kat johor tue eh?
kg sy tue, hehe.. ^_^

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sakan sopinggg :)

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Jommm aku teman je lah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
Hahahaha alamak zana kejap ke ktorg kt sana
Aktibiti padat lak tu
Xdan nk laga2 pipi ahahaha
Nxt time k

Nana said... [Reply to comment]

@Azekzk
Hehehe xla sakan mana...
Duit xbape nk ada dah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha over kan eksitd nk rasmi hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tu la grm tgk tu tros rembat
Xde fikir dah

Nana said... [Reply to comment]

@littlehumblelynn
Hoho ayer hitam syurga bg mereka yg suka hias umah
Suka teddy bear sini la murah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Gumbira mengabeskan duit
Yg xbape nk ada hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Nisa Greennnpandai
Ahh ayer hitam kt kluang..
Owh kg kt sini ke

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Hehe xla sakana mana..
Duit xbape nk ada hahaha

intanloveamir said... [Reply to comment]

bestnyerrr tgk brg2 yg deco2 english tue...1 kedai tmpat beli karpet/cadar tue ker???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...