MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 30, 2012

tempat penginapan @ janda baik

aku saje nak share ni antara beberapa tempat2 penginapan yang ktorang sebey sepanjang berada kt janda baik sabtu lepas...mcm aku katakan lah..tujuan ktorg g janda baik tu saje nak sebey tempat2 bez sebab ada plan nak buat BBQ nanti...

lepas abes mandi2 ktorang memulakan aktiviti lawat tapak hehe..satu..satu resort ktorg singgah..kalau nak dikira memang berlambak la tempat tinggal kat sini..kalau korang rajin silah lah google..melambak kuar kang chalet2 kat sini...terpulang pada bajet memasing je..ada yang mahal..ada yang murah...

cherengin hills, tempat baru ni...letaknye atas bukit..tapi satu je yang tak siok..dia jauh dari sungai..
kat sini ada swimming pool, kalau kata nak mandi sungai kena naik kete turun bawah ke pulau santap (tempat mandi)
view dari depan hotel cherengin hilss, sejuk je mata kan
hotel cherengin, bole tahan rege dia dalam 300 per nite klw xsalah si nana penah dok sini
 teratak malaya, very ekslusif lah tempat ni....
nak tau lebih details sila terjah sini
 tempat ni cam privacy sket..siok woo nengok

 assakinah resort tau details klik bawah
 no telepon ada situ
 ha ni lah port yang ktorg pegi aritu..si nana la yg sajest tmpt ni sebab dia penah tido sini ngan family dia
nama dia chalet kobaik
chalet ni btol2 depan sungai...kawasan mandi pon agak lapang & ada tempat yg dalam paras dada kita orang dewasa
 ni gambar2 dalam bilik..nana amek pakai enset je.. 
 
contact no.. 
kobaik janda baik..heheh..

Published with Blogger-droid v2.0.2

24 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

bestnyer,
aman damai aje tgk..
blh ar try skali sini...

baik betul janda !

maszmadi said... [Reply to comment]

eee macam best jerk.....

atty's said... [Reply to comment]

good info nana..tq

Cho Zila said... [Reply to comment]

banyak gak tempat boleh ditujui yerk.. leh gak cuti2 malaysiani yerk..
selalu dengar orang pergi..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

harga dia berapa nana ..chalet yg last sekali tue

ieda said... [Reply to comment]

wah menarik nie

bilelah leh sampai ;)

amiey lee said... [Reply to comment]

bagus2..agak bosan aku ajak laki aku tido sini heee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mcm best jer nana, mahal tak rege satu malam ???

Sue* mamaID said... [Reply to comment]

wah best nye mandi sungai...berape semalam?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

berapa rate kobaik resort tu....

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said... [Reply to comment]

wah! bestnya.. suasana kampung.. ada sungai lagi.. menarik!!

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
heheh dapat fresh air kat sini best

Nana said... [Reply to comment]

@maszmadi
bukan mcm dah
tp memang best heheee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
ur welcome kak

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
ye la klw xtau nk g mana
tempat ni bole terjah juga hehe
saje kasi idea

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
rm100 per nite

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
xjauh kak ngan kuantan tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheheh
tu la
amek angin tempat lain plak kan
nak2 tmpt lom pegi
harus terjah

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
klw chalet kobaik tu rm100

Nana said... [Reply to comment]

@Sue* mamaID
kobaik chalet tu rm100 per nite

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
rm100

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku!
ahh memang menarik
nyaman je rasa

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

wah seronok nyer ada kolam besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yaya Tomey said... [Reply to comment]

bestnye...klu buat family day ok ke tmpt tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...