MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 9, 2012

time blackout : umah deah yg jadi mangsa

tak tau la pesal....area umah aku tu dalam bulan ni saje dah 3x blackout!kalau stakat 5,10 minit xpe..ni dekat 2,3 jam...tak tahan aku dok dalam umah panas membara...sms deah...ckp umah blackout..dia suh lepak umah dia seb baik la umah ko dekat je deah....kalau jauh2 aku rela berpanas dalam umah tu hahaha...

dah la sebelum blackout tu aku g bli nasi kerabu sedap kat pasar malam, sekali dah gelap2 camane nak makan?bawa la nasi kerabu sebagai bekalan hari tua g umah deah...makan sama2 share sebungkus..banyak mmg tak abes makan berdua..seb baik time tu aku tak lapar tahap gaban..kalau tak jgn arap aku nak share ngan ko deah haha...sebab nasi kerabu kat pasar malam jelatek ni mmg sedap


 alamak gambar terbalik haha..lantak la
peace!
 




Published with Blogger-droid v2.0.2

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

nak nasi kerabuuu!!!!!..nape umah deah mcm blackout gak..

lia said... [Reply to comment]

best ada umh BFF yg dekat.... boleh tolong masa susah...

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sedap nye nasi kerabu.lama tak makan...nyum nyum

Mama Rizq said... [Reply to comment]

nampak sedap je nsi kerabu tu, terliur lak..hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnyer nasi kerabu..lapar la..nak sikit...

~ana~ said... [Reply to comment]

terliur nya nasi kerabu tuh..dah lama x mkn nasi kerabu...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cedap tu nasi kerabu..lama tak laya..

ye la..mana tahan lama2 tak de api..panas...

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

udah lama tak makan nasi kerabu huhuhu sedapnya makan gan budu...hihihi

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
ni gambo guna tab la..tu gelap heheee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
tu la pasal seb baik sekangkang kera je jaraknye ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
saya seminggu sekali mest cari kt pasar mlm

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
jom dtg jelatek ari jumaat kt banje hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
kita tiap kali jumaat mesti bli ana situ je sedap

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
haih mmg xtahan la mcm dok dalam avon

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
hehe peberet ni

mama rifQy said... [Reply to comment]

nana, umah nana ngan deah dekat je ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...