MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 4, 2012

UV naik gara2 amalina che bakri

adeh tak sangka la pasal kisah amalina tu uv mencanak naik 924 haha lawak siot..wat pengetahuan korang aku dah delete dah entry panas tu malas la..mak dia dah kecoh2 kt paper...kang ada plak kena saman kang aku xde duit nak bayar hahaha...alah entry semalam tu sikit pon xde aku burokkan dia..aku kopi paste jek..

uv plg tinggi takat ni...bila nak cecah 1000 ntah

 pagi tadi mamatisya siap call tanya mana entry amalina?ada kwn nak tgk gmbr2 baru amalina..aku ckp dah  buang
 uish..hot nih...seme carik amalina kt sini hahaha
xmo wat tambah dosa aku plak sebar2kan aib dia tu....pada sape2 yg tak baca lg sila la google...bersepah je ada cite psl dia..semalam aku kopi paste pon dari sana..sama2 la kita doa yg baik2 je utk dia..minta maaf amalina klw ada tutur kata atau tulisan aku sedikit marah kt ko...atleast aku care pasal ko....sebab aku kagum dengan ko pelajar MELAYU pertama dapat 17A

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

no komen heeee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

skrg rasa dah menyampah ngan mak amalina huhu

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

hahaha..kecoh skrang.

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

panasssss....
akak pon gugel jer td baca kisah dia nih....

Alycia said... [Reply to comment]

memula xtau amalina mn 1, pas bc entry nana smlm br tau..

SyaNa said... [Reply to comment]

xpe la..mana elok kite ikut
mana tak elok kite fikir2 la sdiri kan

nak ckp lebih2 pun kang jd ngumpat plak
tak memasal kena minta maaf kt amalina tu plak
hehehee

lia said... [Reply to comment]

apsl aku x tau saper dia nih? ha3

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee jgn komen nnt melarat aku pon xde komen yg burok psl dia

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
No comment hahaha jwpn selamat

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Siap msk paper dah

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
Femes skejap kisah dia

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
Xyah tau pon xpe nyesal rs wat en3 smlm

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Tu psl aku delete entr smlm xmau pjg kan aib dia rs bersalah aku copy paste smlm xpsl2 aku dpt dosa kering kan

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Pelajar cemerlang org melayu pertama dpt 17A spm

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me sokong tindakan nana :)

ieda said... [Reply to comment]

ye dik ..
sbb ada blogger yg tegur pasal kes amalina nie ..
katanya membuka aib org ..
pada akak selagi x letak pic2 dia dan hanya bercerita x per ..
tapi akak x buat lahh akak baca dari blog2 je ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak pe belajar dari kesilapan, at least kita sedar kan kita pun pernha jadi gini gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...