MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 16, 2012

2 BE baru utk 2012

serius dah lama gile tak buka nuffnang...sebab aritu duduk ada satu BE je dari last year..semalam buka nuff BE last year tu dah ME dah...tengok2 ada satu BE baru....pagi tadi saje cek lagi..eh ada lagi satu BE.alhamdulillah...amount BE skang dah ok skit dah dari dulu...kalau dulu permulaan BE mesti sen2 skang starting dah ringgit, nampak mcm ada potensi utk membiak dan membiak harap2 la heee

eh rasa mcm nak remove kan je nuffnang kat blog contest sebab dah tak aktif mengontest..apa kata korang?elok aku biarkan je or remove je iklan nuffnang kt blog contest tu?










BE pertama & ke-2 utk 2012

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

nuffnang xsyg aku da
langsung xbg BE
:(

eITA said... [Reply to comment]

tahniah...kalini sy baru dapat 2 BE 2012

nur anis said... [Reply to comment]

saya x pernah dapat satu pun...huhu

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak pun kadang2 cam nak remove je kat blog lagik satu tu
sbb blog tu mmg sah tak aktif
tapi kat situ gak lah dia bg BE

Bunga Bunga Cinta said... [Reply to comment]

mcm ner eh nana nk dpt BE tu? ain tak der pun...

KhaiZa said... [Reply to comment]

kita satu pun tak der BE, sedih tul.. hu hu hu

mama rifQy said... [Reply to comment]

same la kite!! kat blog contest rasa cam nak remove je nuffnang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...