MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 24, 2012

2 tiket wayang FREE dah sampai

aiseh baru perasan kan dah lama xde entry hadiah, heee dah bersara dari blog contest mcm geng2 lain...tapi contest2 kt fb pon aku xbape aktif..ntah la sejak dah menang ipad aritu kan rasa dah xde eksited nak join contest dah...orang dah menang ipad tu la buat jadik pembakar semangat nak join contest kan?tunggu la..bila2 dah datang blk semangat mengontest

aritu kan aku ada menang tiket wayang dari asia media tv, yang menang cite azura tu ari selasa lepas dah dapat dah tiket wayang nye...yang best nye tiket ni open tiket sebab xde tulis movie tittle molek juga tu sebab ramai kata cite azura tu tak best kan..baik aku g tengok cite lain hehe....cite adnan sempit ke best gak kan

ni yang lemah ni klw dapat tiket GSC, sebab nye plg dekat pon kat berjaya times square, parking mahai la xsuke nengok wayang kat sana...suke lagi tengok wayang kt wangsa walk, walaupon tiket dia mahai sikit dari tmpt lain tp parking dia murah heee...gile berkira kan?hahahha...amrul kata aku kedekut, bukan kedekut la..aku kan pengguna berhemah..selagi bole jimat kita jimat.baru bole simpan duit g oliday wahahahha....

mekaseh asia media tv..slamat duit kami RM22 tgk wayang
 

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

bestnyeeee..xde nak menang tiket byk2 lg ker?..adnan sempit 2 ker..muahahahaha..

lia said... [Reply to comment]

x de aira nk p tgk azura.. boleh? he3

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hehe..kannn..malas gile nk masuk2 contest..pemalas tau kite ni..hahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

eh pavi lg dkt dr BTS...hehehe..btul tu parking mhl kn..kita pn berkira tp hubby kita ckp tkpe byr je...hahahaha..best la open tiket leh tgk movie apa2pn...

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~kan dah masuk contest madam tu, menang pon...

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

best la dpt tgk free...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...