MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 23, 2012

al-fatihah...buat adik faris

al-fatihah untuk adik faris....

arini kat fb, kat blog semua update pasal adik ni....aku langsung tak ikut apa yang jadi dekat adik ni...
bukan tak nak amek tau, tapi aku tak sampai hati nak baca, tak kuat nak tengok gambar2 dia dengan wayar yang berselirat...serta merta terus teringat anak kita kat rumah....memang sape2 yang update pasal arwah aku tak pernah buka sebab tak sanggup nak baca...

semoga keluarga arwah tabah menghadapi ujian allah....berat mata yang memandang berat lagi bahu yang memikul kan? al-fatihah....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tak sampai hati jugak.. bertambah lagi yg berbadan dua.. sensitip sangat kot..tak kuat nak baca

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt sedey bila tgk pic dia time sihat, then time sakit..then akhirnya pergi tak kembali

me nangis few times sbb adik Faris ...:(

~ ADANDO ~ said... [Reply to comment]

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

watyz said... [Reply to comment]

takziah.. tp sape adik faris ni?

kayyana said... [Reply to comment]

mmg sedih pun kak.. yana baca kisah die di blog redmummy dan mazidul akmal sidek.. minta jauh2kan lah penyakit merbahaya ni dr anak anak kite kan.. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...