MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 10, 2012

amek angin putrajaya

setahun ada kot tak jejak putrajaya...last masa ada belon panas tu...ni belon panas pon nak ada balik dah ni minggu depan..baru jejak putrajaya balik.ktorg ni klw xde apa2 memang jarang la datang sini..aritu pon sebab nak tengok wayang alkisahnye..dah benti depan cap square mall kat jalan dang wangi...tinggal xmasuk parking je lagi.. tetiba amrul ckp jom la pegi alamanda..hehe..dia kan memang gitu suka je mengejut2 ok la..elok2 nak masuk cap square mall berdesupp g putrajaya tu pon dengan bantuan map papago..hehe...ktorg laki bini memang fail jalan kt putrajaya..bole sesat woo

memula g alamanda, nak nengok wayang..cite apa?nanti aku buat review pasal filem yg di tengok tu...sementara tunggu wayang start ronda2 la dalam alamanda tu..abes wayang dah kul 6, singgah plak kt area masjid putrajaya punyalah ramai orang, 2x round carik parking, dataran tu penuh ngan budak2 main basikal..dah damia tanya nape xbawa basikal dia.heheh..mana la kita plan pon nak pegi sini..lain kali bole la bawa basikal klw plan nk dtg sini.

dah amek2 angin putrajaya lepas magrib balik kl..ntah bile nak dtang balik ntah..tapi xpe pasni dtg putrajaya tak sesat dah sebab ada map papago tu


gedix
sama tak serupa
masjid putrajaya


alamak suke la gmbr ni tak suruh pon mia peluk
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Masya said... [Reply to comment]

harap sgt dapat pg putrajaya lagi nak tgk belon panas.. x pernah berkesempatan kesana...

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

tempat i dating dulu2...hehehe. aman je bila dtg putrajaya ni kan..bersih...xserabut..tenang...

NinaAz said... [Reply to comment]

pUTRAJAYA bersiha jea kan:)

amiey lee said... [Reply to comment]

putrajaya takde jem..bestt

lia said... [Reply to comment]

putrajaya byk taman... lawoooo ko nk photoshoot...

mama tisya said... [Reply to comment]

tk singgah naik cruise putrajaya??

Myra Jay said... [Reply to comment]

Comel je 2 beranak ni :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke jaa kan mia tu...best

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

suka putrajaya.. tempat best untk berPS.. hehehe..

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
Klw xsalah minggu depan ada belon panas tu

Nana said... [Reply to comment]

@S.U.R.I.A.T.I
Tu la mmg aman
Xde trafik jem
Jalan lengang best

Nana said... [Reply to comment]

@NinaAz
Ah suka dtg sini saje amek angin

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Tau xpe..lengang je jalan bole jln smbl mkn angin

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Tula ni bkl jadi salah satu tmpt ps ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Xpon sebab tgk cam ramai org je

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hehehe nnt sue dpt ank fomfuan
Ajr dia pose dr kecik tau

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Btol byk port menarik

mama rifQy said... [Reply to comment]

comel !! Mia mmg sgt suweet la nana!!!! Manis sume ade pada die...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...