MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 16, 2012

bachelorette party nana keding

Deah & falsya dah lama post cite ni, aku baru hegeh2 nak pos.. hee...

ari isnin cuti maulidur rasul ktorg berlima ke janda baik lagi...ni kes repeat sebab aritu falsya tak leh join...pastu ktorg ada wat party buih bachelorette utk si nana keding yang nak naik pelamin tak lama lagi...memula plan nye nak buat umah deah je..dah si nana bizi semenjak memenjak ni kan..dah tu tiba2 tuan empunya badan yg nak dirai plak mengoper diri g janda baik..ktorg apa lagi..on je..

makanan kami seme di taja oleh deah catering.seme dia yang masak chicken ball spageti, fries & nugget pastu air fruit cocktail..dia yg buat sensorang..si nana kemain baik membuta biar si deah terkontang kanting sensorang bertungkus lumus kt dapor, kemain la si deah buat dapor umah si nana mcm dapor umah dia..deah kan kakak sulung ktorg...dia la kena sediakan makanan utk adik2 hehehehehe

kali ni janda baik sgt ramai dengan manusia...tak mcm 2minggu lepas..ktorg mula2 g mandi kat as-sakinah...tapi air dia deras banyak batu..lepas makan2 & seprise utk si nana..pindah plak mandi kt pulau santap (tempat aritu) tapi masyallah..air dia keruh gile...xlalu plak nak mandi..celup2 gitu je...

last2 ktorg g umah wa(nenek sedara nana) mandi blakang umah wan..biarpon cetek paras lutut tapi air jernih gile..kalau nak tau air belakang umah wan tu la yg mengalir pegi ke tempat2 mandi orang...kiranya port blakang umah wan lg bersih dari as-sakinah & pulau santap naseb la diorang mandi air mandian ktorg hehehehe

kalau masa party falsya tema black+red, kali ni tema dia masquarade, walaupon...buat dalam sungai tetap nak bertema2 hahaha..dah lama si deah bli topeng ni..dok terperap kt umah tunggu masa yg sesuai nak wat party

ni la makanan yg kak long masak heheh
falsya datang dari belakang pakai kan topeng
ni port mula2 datang depan as-sakinah
dah mcm zorro versi pompuan
biarpon hanya berlima game utk bachelorette party tetap ada..tu seme deah la yg punye keje gile...ada 4 game seme nye:
1. teka gula2 aku teka betol hudson..kira kena tutup mata nanti deah suapkan gula2 pastu kena teka apa brand gula2 tu...aku & falsya je jawab btol..hehehe
2. teka profession in silent mode - kena gayakan pekerjaan tapi xleh cakap aku dapat pekerjaan doktor bedah...falsya berjaya menjawab dengan tepat..aku jadi doktor...pesakit nye damia hehe aku baring kan mia berlakon mcm doktor nak bedah pesakit hehehe

falsya plak dapat pekerjaan nelayan..dia wat la tebar jala..aku yg jawab btol hehehe
 ni kat pulau santap air keruh
last port blakang umah wan si nana air cetek je tapi jernih pastu tak sejuk sgt

perang air!
dah penat mandi2 ktorg makan kt kedai wan si nana (wan dia ada kedai makan..) kemain wan offer nak makan apa katanya?dia nak masak..memandangkan kami seme dah kenyang makan spageti kak long..ktorg seme makan ABC je terbaekkkkk cukup semuanya!
ni la kedai wan..datang lagi katanya..opkoz kami akan dtg lg...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhh..kagum..dlm sungai pon leh wat parti bertopeng + game sume tu lagi..betul enjoy nih..hehehehe

KSWSK said... [Reply to comment]

berendam ye korang...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sonoknya berendam kat air sungai.. lame betul tak berendam cam tu.. best²!

fazilzura said... [Reply to comment]

hamboi2 uols.. berseksi2 dlm air nyaman yeee.. sakan ..
eh sume gurls ke? mana brother2? diorg kene jaga umah ye..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu.. berpicnic sambil berparty..happening!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer..asal tak ajak mak jemah ni..kakakkakakaka

shafura said... [Reply to comment]

banyak idea kak diah ni kan..ish2 akak kne standby la time bachelorette party die pulak heheh..buat yang paling gempakk punya kak :) xsabar nak tunggu :p

lia said... [Reply to comment]

giler best ko & kawan2 ko...

^*NaNa*^ said... [Reply to comment]

hai Nana..ada sy taq GA ..jom join!

nanakimie said... [Reply to comment]

seronoknya,mandi2..hee.....nana last p pulau santap msa darjah 6^-^

atty's said... [Reply to comment]

kagum dengan persahabatan korang..semoga korang happy slalu.

mama rifQy said... [Reply to comment]

bestnye korang ni...sgt happening!!!!

LubLy said... [Reply to comment]

kemana-mana bersama..bestnye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...