MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 3, 2012

beday party

ari ahad lepas ada birthday party anak jiran satu lorong..makcik ni kan kalau buat beday cucu dia dah mcm open house...memang di nantikan2 klw dia buat beday party cucu2 dia hehe..sebab nye tokei kedai makan kan..makanan sedap2 belaka..sampai xlarat nak makan..yang pasti menu wajib sate dia mesti ada..tokei sate kan harus la jadik menu wajib

pastu yang beznye tuan umah ni kan diorang anak veranak very the sporting..dari cucu sampai ke nenek...memang sporting bab2 main game..seme diorang arrange sendirik..xde upah event manager ke hape hehe...itu yang budak2 suke datang beday party umah diorang ni...sape menang main game opkoz la ada adiah...tiap2 tahun anak2 buah aku la yang bolot haha..dah tu anak buah ramai sgt kan..monopoli abes

damia tahun ni ada chance join satu game je..rebut gula2 tapi xmenang haha..dah kalah tu ngamok2 plak..sebab xdapat hadiah..haru plak dia mengamuk kt umah orang nak hadiah..xpasal2 aku kena hangkut dia balik umah sebelum keadaan menjadi semakin kucar kacir


ada 3 kek..ni sambut ari jadi secara jemaah ni
 ober mia tu nyanyi paling kuat suara dia hehee

 wahaha eksited nak main game tutup2 mulut pehal?

 kira jangan xkira

 cheese kek SR sedap gile

 kek cofee aku curik sebijik macaroon, xbape kena ngan tekak manis melenting!

 kek choc moist SR paling sedapp

 dia lah orang yg paling hepi..

Published with Blogger-droid v2.0.2

10 ribu orang memberikan idea bernas:

KhaiZa said... [Reply to comment]

wau meriah..
--
jom view tudung-tudung cantik kat sini
DAN
jom ketahui lebih lanjut tentang VCO catalyst

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said... [Reply to comment]

pelbagai kek.. best!

atty's said... [Reply to comment]

banyaknya kek besday..mesti meriah majlisnya nie

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hamboi2 mia..xhengat diah!

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah kek byk...mia nk adiah gk even kalah..naper mamanye tk tlg rebut skali..hehehe

syanasaid said... [Reply to comment]

kelas nenek
hehehe kek tu sgt2 la teruja aku melihatnye

Falsya said... [Reply to comment]

tapau kek coklat utk aku sepotong..tp xnk yg kt dlm perut ko tuh..eeeuuwww..hahaha..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wow.. meriah erk.. teringin gak nak buat beday party anak2 camtu gak.. tapi rumah plak kecik sangat.. huhu

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

meriah..2 kek 2 besday

kayyana said... [Reply to comment]

mmg nampak seronok... kalau duit banyak boleh je nak wat ape kan.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...