MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 22, 2012

berhati2 kalau ke tandas awam

ari ahad lepas g tengok wayang kt wangsa walk, aku nak terkucil, g la toilet yang sebelah bowling tu tingkat atas sekali...dah sudah membuang hajat...time aku berdiri zip suar tiba2 aku ternampak pantulan dari cermin tingkap, orang sebelah aku tengah pakai pantis, masyallah! tiba2 aku jadi malu

eh! ntah2 orang lain bole nampak aku kencing juga kot dari cermin tu! aku tunggu dalam toilet agak lama...sebab aku lakonkan balik mcm mana keadaan aku dalam toilet ada tak kemungkinan orang bole nampak aku dari pantulan cermin?

mujor aku amek toilet yg jenis nyangkung tu..orang sebelah aku dia amek toilet duduk, jadi sebijik2 nampak apa yang dia tengah buat.masyallah...malu wei...btol2 kejadian yg memalukan aku rasa... kalau korang tak paham mcm mana yg aku maksud kan, sini aku ada lukis...jangan gelak ye aku lukis huduh2 je haha..kasi korang paham...

ni kedudukan aku & si mangsa, imej kat tingkap cermin tu imej si mangsa yang terpantul kat situ sebijik2 aku dapat tengok dia pakai pantis adoi..xsanggup aku nk tgk lama2
klw korang xpaham xpe abaikan...hehee

toilet tingkat atas tu ada cermin dekat atas, aku rasa klw siang mungkin tak nampak, tapi sebab malam, bila dah gelap cermin tingkap tu mmg jelas nampak.ada 2 row toilet..aku amek toilet yang kira bertentang ngan cermin.lepas kuar toilet aku cari2 juga cleaner aku bagitau pasal cermin tu..aku rasa kalau dia guna cermin yang tak de pantul xde la jadi kejadian memalukan gitu kan...tapi xde sape plak area toilet tu..aku pon blah je la

lagi satu aku memang selalu berhati2 g toilet klw lantai dia jenis klw basah, kita bole nampak org sebelah tengah nak pakai spenda ke, tengah nak cuci ke...aku tak ingat kat mana..tapi ada banyak kali juga aku jumpe tandas shopping complex yang lantai jenis licin..terang2 ko bole nampak apa orang sebelah buat, dah mcm cermin plak jadinye lantai tu.uii..bahaya..

eh aku sendiri gelak nengok aku lukis hahha...nama je lukisan dapat 2 masa SPM tp serius mmg aku xreti lukis ehhee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

mak ai.. kene berhati-hati ni.. malu tu.. org leh nampak.. adehhh

nur anis said... [Reply to comment]

kalau yg pasal lantai tu memang betul sangat...bahaya kan..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

bahaya btul!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

owh..
ade2
aku tu toilet mana
tpi aku kan beso
kdg2 nmpk jugak
tpi mana nak nak nmpk klu 3 suku tolilet duduk tu penuh bdn aku?!
ahaha..
kdg siap boleh ralit perati gerak tubuh sendiri.
hihiihh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

menganga mak jemah membaca jaa...takut jaaa...

Cute Mum said... [Reply to comment]

memang ada jadi camnie..
malu gak..
lagi2 bila lantai basah..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

scary gak nie..kena extra careful tu..

Masya said... [Reply to comment]

ngee~~ malunya.. akan lebih berhati²

Falsya said... [Reply to comment]

malunyeeeee..kalau nmpk segala2..mana tau kat luar skit punye vogue tp dlm mcm baju p ramlee..hahahaha..

kurusnye ko ngan mangsa na..hahahaha..

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

errkk! ye ke?? bahaya jugak nih.. kena hati2 lepas nih.. tq..:)

mrs.ecam said... [Reply to comment]

ermm tolet opis aku jenis lantai licin...mencik tau...klu nk msk tolet aku akn pastikn xdek spe kt dlm tu...br aku msk...nsb bek la opis aku jenis x rmai fompuan...n jarang la tolet tu pnuh or ade org time aku msk...tp kn tp kn tp kn...org ckp tolet aku berantu...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

uikssss.... bhya tuh... kene hati2 pasnih.... huhuhu

atty's said... [Reply to comment]

uitt..malunya lah..
kalau nana dpt spm lukisan dpt 2..tu maknanya teror tu nana.

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

nape mangsa tu tinggi ko pendek..ekekekekek tkot weyh..aku kalo masuk toilet ni..mesti aku tgk atas bwh kiri kanan..br bukak sua xkira la dah xtahan ke ape..

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

yup... ada sesetgh toilet mcm tu...
mmg kena alert sikit..
ada yg jenis pintu toilet yg jenis x tutup habis...
kt bwh tu leh nmpk kaki org..
toilet mcm tu pun bahaya...

hadoi....

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

penah tgk klu pantul kat lantai licin, tapi kes pantul kat cermin atas ni.. aduii lagi nampak jelas kan...

kena hati2 la lepas ni

wantie said... [Reply to comment]

ups.. gitu ke? thanks ye sebab bagitau. pas ni kena la hati hati & jantung jantung.

mama rifQy said... [Reply to comment]

haishh..mmg sangat bahya la nana.kite xpernah lak terkene lagik.xtau la kalo kite xperasan..huwaaa

kayyana said... [Reply to comment]

mak aihh.. erm...takut nyer.. lpas ni kene selalu carefull masuk toilet.. erhh.. takut nyer

watyz said... [Reply to comment]

aku kalo masuk toilet mata melilau je. risau terlampau tp btol la kena risau mana la tau kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...