MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 21, 2012

birthday + wedding anniversary celebration

adeh cite basi dah ni berzaman peram gambar dalam memory card..ntah tetiba nak nak berblog mcm makin lama makin slow gitu nape ek?heheh....aritu kakak aku wat beday anak dia sambil tu celebrate dia nye wedding annibersary skali...tetamu nye kami orang anak beranak je..kitaorang ni klw beday2 party memang pesen xde ajak2 orang lain sebab apa adik beradik sendiri pon dah penuh umah,blom masuk anak2 buah seme..memang meriah cukup kami family je dah meriah

aku nye jasa aritu tolong buatkan topping coklat utk dimakan dengan stoberi yang dibawa khas dari cameron,menu yang sedap2 tu seme air tangan mak kita tersayang...nasi ayam, mehun singapore,seme aku bedal..paling sedap kek carrot Secret recipe tak tau bape banyak slice aku telan ntah...part cheese dia aku buang hehe...xsuka plak ada bau2 mcm hamis skit kan


ni kek aniberseri 13 tahun, patut wat la kek 13 tingkat hehe
kek sebeday anak buah yang ke berapa aku xingt
ntah apa nama dia ni fruit cocktail ke hape ntah
stoberi coklat, coklat nye agak cair
mehun singapore
makanan lazat2
pelekat happy beday belakang tu mmg turun temurun, hhahah dari beday mia tahun lepas, kepada beday sofia anak buah aku, kepada beday aimi plak..lepas ni recycle balik utk beday damia hehehe
klw tok yah ketua baca doa selamat, damia ketua nyanyi happy beday hehehe..suara dia paling kuat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hhahaha..rindu mia la..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

nasi ayam!! nasi ayam!! hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Meriah sungguh erk..sonok ada adik brasik ramai nih..

atty's said... [Reply to comment]

sama ngn family kty..kalo buat makan2 , family je penuh umah dah

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

Wah bestnya! meriah betol! :D

nur anis said... [Reply to comment]

bestnya dapat meriah-meriah macam tu...:)

nanakimie said... [Reply to comment]

sedapnya nasi ayam:)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sedapnya strawberi coklat tu.
memang meriah kalo dapat berkumpul camtu ramai2

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaikk la banyak makanan tu...

KhaiZa said... [Reply to comment]

wau...meriahnya makanan.. hi hi hi

juelee said... [Reply to comment]

strawberi cokelat nampak tempting

mummy_ayu said... [Reply to comment]

meriah tu...gather2 mcm nie..memang best!!

::NureeN:: said... [Reply to comment]

best2.. meriah sgt :)

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
heheh saba eh
minggu lagi satu baru kita jumpe

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
hehe makan je reti
nak buat xreti
bukan tak reti ekceli
xpenah buat ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
tu la..
klw raya lg meriah seme ada

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la
family besar mmg gini la
xdan nak jemput org lain

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar
hehe meriah kan
adik badik ramai
anak buah lg

Nana said... [Reply to comment]

@nur anis
skali skala je dapat makan2 gini
susah nak kumpul seme

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
hehe mak masak seme sedap kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
tu la saya yg xsuke stoberi pon
makan banyak heheh xpuas rasa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
semput hehehe
seme menda sumbat

Nana said... [Reply to comment]

@KhaiZa
heeh mcm2 ada kan xlarat nk makan

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
klw pekat skit choc dia ok
kurang pekat

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la sesekali mmg meriah
kwl kumpul ramai2

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
meriah ngan makanan hehee

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

carrot cake tu mmg sedaplah.. dan2 terliur...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...