MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 22, 2012

cara2 remove timeline @ FB

walaupon skang dah kureng nak update kt FB kan..aku nak juga share cecara nak remove kan timeline FB tu, sumpah aku nyesal gatal tangan g tekan timeline aritu...pastu tanya2 orang mcm mana nak back fb asal ramai kata sekali dah tekan timeline xle nak patah balik..dah serabut jadi FB orang nak buka pon malas sebab sakit kepala tengok page yang ntah hape2 jadi berkolum2

tadi tgk kat blog jue ada rupanya cara nak remove timeline ni...jom nak share

1. klik http://www.timelineremove.com/
2. klik browser apa yang korang guna, mcm aku guna mozilla..so klik kat mozila
3. donwlonad & install
4. settle..fb dah kembali asal

wahhh suke aku tak semak pemandangan lagi dah...so kepada sape2 yang tergatal tangan aritu g tekan timeline & menyesal tak sudah mcm aku..sila la tukar FB awak2 kepada yang asal & pengajaran utk diri sendiri pasni, len kali tangan jangan gatal2 nak tekan, nak cuba hahaha....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee..aku xtekan ape pn dulu
nasib baik
pastu tgk FB org pening kepala
serabut jerk

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

hihihi...nasib tak tekan... klu tak, pening sebab tak pandai guna hahahah..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

nasib lar x tukar.. ahahha

KhaiZa said... [Reply to comment]

tak berapa minat la dgn timeline FB... hu hu hu susah nak tengok.. setia lg dgn FB yg biasa tu..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

nana , apa fb nana ek? add kite kalau sudi NIK NORFARIZAM. tq

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

hik3!!!
tq sis..
kita pun sama tgn gatei.. ;p

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

TQ nana.. cam ni bleh bg tau adik.. dia dok gatal klik timeline.. pastu kalut cam ne nak tuka asal.. hahaha

intanloveamir said... [Reply to comment]

klu kita tekan mozila,automatik akan download kan...huhuhu

nak tukar jugak ke fb lama...gara2 gatai tangan jugak..hahaha

fb sy INTAN MARLIANA

Masya said... [Reply to comment]

peningkan tgk wall timeline

watyz said... [Reply to comment]

nanti nak try kat rumah sbb mmg nak remove kan pon. nyakitkan mata jer. tu la gatai g wat lagik. hehehe

eddy said... [Reply to comment]

alhamdulillah..praise of God..
thankz 4 you..
may Allah Bless you..
lastly,i can remove my timeline on my fb

Md.Ariff said... [Reply to comment]

best!

Md.Ariff said... [Reply to comment]

best! tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...