MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 10, 2012

downtown cheras, lama gile tak jejak

lepas jenjalan putrajaya, g makan sate kt lembah keramat..sementara nak tunggu kul 1 sebab amrul nk ajak makan nasi ganja...amrul ajak g downtown cheras saje menghabeskan masa katanya...ni pon dah lama tak jejak juga ni..last pegi masa tahun lepas juga..ntah mcm mana tetiba orang tu baik hati...offer amek la nak bli apa..awak satu barang..mia satu barang..orang dah pelawa tak bole tolak haha...

ok la pusing dari satu lorong ke satu lorong...last2 terbekenan beg murahan...ala nama pon uptown kan..mana ada juai beg rege ribu2 hehe..ada memang ada tapi seme beg tiruan, tu je la yg mampu pon..rembat satu enbeg murahan wat blasah g keje..asik pakai beg sama je..cam bosan, pastu bli mia nye suar aladin cam kiut je...murah lak tu RM12 sehelai. tukang membawa tu xbli apa pon sebok nk blanje orang je..pape pon mekaseh la yea..banje kita beg murahan tu..murah2 pon cantik..aku suke

ni salah satu port shopping yang mesti diterjah masa bulan puasa...slain dari jalan tar, uptown danau kota, ni la tempat ktorg selalu cuci mata..tapi klw nk compare uptown danau kota & downtown cheras..barang kat danau kota lagi murah & lg banyak pilihan & lagi happening.

ada orang nyanyi2 mia benti nk tgk..alahai suara mcm panggil ujan mia layan je hehehe
 
so far mia xpenah minta nak bli bear2 ni seme bese dia nk bli belon tiup2 tu
rabbit pon ada sekor RM50
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

sue zainun said... [Reply to comment]

aah kan danau kota murah skit..dah lama tak gi sana..susah nak bawak sb kesian kat Amira bersesak2..

fazilzura said... [Reply to comment]

beb , haku yg dok cheras pun x lalu nak pi sanun psl parking yg amat susah .. penuh je memanjang ..

ko baek pi downtown sebelah the mines tu beb , sanun lg beso .. lg penat kaki ko nk jalan2..hihhihi..
siap ado tmpt mainan dak2.. sure mia suke

juelee said... [Reply to comment]

ktorg pun g sini gak.. hahaha tapi gi makan stimbot, kedai tutup malam tu huhuu

juelee said... [Reply to comment]

ktorg pun g sini gak.. hahaha tapi gi makan stimbot, kedai tutup malam tu huhuu

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

penah jejak 2x msa couple dlu..ahaks.. mskrg lg bes nmpknya sbb byk angrybirdssssss

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me & anak2 tido pukul 9 mlm so tak kuar mlm langsung hehehe

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said... [Reply to comment]

tomey ar rabit ni..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

aida setakat lalu je. lom pernah jejak. kakak da few times pelawa gi, but mlm tido awal, so malas nak gi. but memang menarik kakak kaat :)

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

SyaNa said... [Reply to comment]

aku dulu beli beg rm10 kt uptown tapi cantekk
ramai yg puji
murah2 pn xpe janji cantek kan

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

biasa pergi uptown danau kota je..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
Kan?
Mmg nampk beza harga ngan danau kota

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Aku ni xisah klw org gw aku ikut je hehehe
Amrul pon xkisah dia sangup je cr parking
Ahh kn aku pnh tgk tapk uptown mines mmg bsr
Nnt la nk ajk amrul

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
La yeke
Hehehe
Siok gak layan stimbot situ kan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hhaha lamanye xjejak ek
Tul bsepah angry bird

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Wah bgsnye
Ktorg ni
Slagi xkul 12 slagi tu xblk

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku!
Tomei kan heehe

Nana said... [Reply to comment]

@adianiez AIDA
Klw g weken happening la
Ada karok seme

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Hahaha kan
Yg murah xsemestinya xlawa
Yg mlh lak xsemestinya lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hehehe sama la,lg suke g danau

Gieyana said... [Reply to comment]

x pernah smpai sini lg...next time g KL leh cuci2 mata kt sini..

P E T A K B U N G A said... [Reply to comment]

jom joint 1st ga petakbunga

mama rifQy said... [Reply to comment]

sgt le tak pernah sampai sini la nana!!heheehhhee...


***** baru sempat datang lawat...dah berminggu tenet down kat umah!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kt bangi jalan reko nipon ade jugak uptown,donwtown cenggini. arnab pon diorg jual ek..klu satey arnab ade kan best *pitam

FiZ said... [Reply to comment]

kak nana..entry hr ni xde ke?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kita tak pernah pi downtown nana, teringin gak nak pi...biler tu ek

kayrul-shah said... [Reply to comment]

lama giler tak terjah ini tempat gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...