MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 29, 2012

gambar kenangan @ chalet atas air yang murah

atas permintaan sorang kawan yang suh tepek gambar banyak2 dekat dragon inn ni, nah amek lah wahai cik M nama terpaksa di rahsiakan haha..memandangkan cik M nak g ke mabul juga utk next vacation, ni entry khas untuk dia kasi dia cuci mata dulu camane rupe kawasan sekitar dragon inn ni

chalet ni memang sangat2 murah, mcm aku bagitau tadi harga bilik standard bajet RM66, bilik selesa ada ekon ada tv.lepas kami diskass dengan botak, dia ajak stay satu malam kat tawau sebab ada tempat penginapan free, makanye kami hanya bermalam satu malam je kat dragon inn ni, ni pon amek gambar laju2 je sambil2 tunggu bot nak g mabul tangkap je masa sempat

jom layan je lah gambar2 yang sempat di amek sebelum seme checkout...so far aku sangat rekemen chalet ni, sangat berpatutan...lepas tu dia dekat dengan pekan ada giant, ada kedai2 makan, kat luar2 tu ada kedai yang sediakan pakej ke pulau2 berdekatan
 



ni kat area reception pelantar ni khas utk sape yg nak g mabul kan, bot akan amek depan2 chalet ni


jauh menung kak...

lepas breakfast, kami singgah giant dulu tak jauh luar je dragon inn tu dah nampak bole jalan kaki je, singgah sini bli jajan2 nak bawa makan kat mabul
 pastu tapau nasi goreng ayam bawa bekalan masa depan ke pulau mabul ( ingatkan xde kedai jual2 makanan..ada kedai nye tapi untuk memudahkan pergerakan kami kan, kami tapau siap2 mana tau tgh2 snorkeling tu tiba2 perut lapa..kami dah standby makanan..xyah nak g carik kedai..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rindu semporna...eh ada giant..tk prasan pn time p dlu

lia said... [Reply to comment]

damia rindu bf kat kl ker tu... jauh menung he3

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah beso mia..

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

smangat nak g main air berkobar2 tengok pics ni..

Cute Mum said... [Reply to comment]

Kelakar pula tengok mia dok pegang kaki nana.. hihi..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sonoknya.. kene simpan sikit duit utk ke sabah plak next year cam ni.. :(

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..memang seronok..semua nampak cantiks..best!!!

Zana Nordin said... [Reply to comment]

yup nana
last year hubby zana pergi sipadan pun stay kat dragon inn...
pemandangan mmg cantik..yg penting murah...

maszmadi said... [Reply to comment]

bestnyer view dia... leh masuk dalam diari nieh..

SyaNa said... [Reply to comment]

kurus mama mia ni
lagi..lagi...

KhaiZa said... [Reply to comment]

seronoknya dapat jalan2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kat semporna rupanya...

Ena said... [Reply to comment]

behnyer..

bila la turn kami plak... huk huk..

juelee said... [Reply to comment]

ok.. next year jom plan lagi hahahha

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

cntik la tempat ni. update la harge2 nye.hehe~

dania comel

watyz said... [Reply to comment]

aku suka gambo mia termenung tu. cantik!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

oh mia..smpai ati xigt kitorg p berjalan..xnak kawan..

cantik weyhh..fuhh.kalo kite p ni mau beribu gambar..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ada xjauh dr resort

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahahah rindu bf nama shukran

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Kakak mia dah ni...

Nana said... [Reply to comment]

@Diana @ bilakukatacinta
Heheh bile nak oliday tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
Hahaha tu la pasal
Dah snap br pasan gambar tu mia pegang kaki

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Klw g ramai2 save sikit
So far bajet ktorg xbanyak sgt keluar

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Mmg lawa sgt tmpt ni
Rugi xbook awl
Xde blk kosong

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
Btol chalet ni ramaimorg suka stay
sebab harga dia murah
Cantik plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@maszmadi
Nant mark nxt vacation g pulau mabul tau sgt bez

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Alamak ilusi optik tu
Celah mana yg kurus chubby wei

Nana said... [Reply to comment]

@KhaiZa
Klw g sabah tak ckp 3 ari..xpuas

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Ahh klw g mabul kena amek bot kat semporna

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
Iansyalah kak..
Nanat sampai la satu ari nanti

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Alamak nxt year xdapek la
Tiket flight xdok murah pon heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Ok tunggu last entry nnt ada harga

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Heheh menung ingat pakwe kt kl

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Hahahah klw kita g mmg aku tadah muke je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...